Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Templet

Uudenmaankatu 40

Pelastusarmeijan juhlasali

00120 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Työtä, laulua, rakkautta ja iloa. Niistä on elämä tehty. Välissä on surua ja murhetta, varjoja, jotka tekevät valon yhä kauniimmaksi.

Täytän tänä vuonna 60. Se on pitkä aika ja silti tuntuu, kuin olisin vasta elämän alkumetreillä - niin paljon kiinnostavaa ja innostavaa on vielä oppimatta ja kokematta. Yrittäjyyttä on ensi vuonna takana 30 vuotta, työtä, jonka hienoimpana tuloksena on verkosto mahtavia ihmisiä ja upeita osaajia, joiden kanssa on ollut etuoikeus tehdä yhteistyötä ja vaihtaa ajatuksia.Yhteensä 90-vuotta!

Tänä vuonna haluan juhlia yhdessä juuri sinun kanssasi yhdeksänkymppisiäni! Tule kuuntelemaan mitä viisaat Nina Nissilä, Ilona Lundström, Cynthia Makris, Christina Forsgård, Esa Santakallio ajattelevat elämästä, työstä ja tulevaisuudesta. Itse ajattelin esittää asiani laulaen. Rakkaat lapseni ovat myös luvanneet esiintyä! Tilaisuuden juontaa loistava Jaana Villanen.

Auttaminen on ollut minulle yksi elämän johtolangoista. Siksi haluan, että tämäkin tapahtuma voisi olla iloksi heille, jotka apua tarvitsevat. Jos haluat ja voit, osallistu myös taloudellisesti haluamallasi summalla tilille Nordea FI18 1572 3500 9125 22. Tilaisuuden tuotto lahjoitetaan Naisten Linjalle www.naistenlinja.fi joka tekee tärkeää työtä väkivaltaa kohdanneille tai sitä pelkäävien naisten kanssa. Osa tuotosta menee myös Pelastusarmeijan kautta nuorten syrjäytymistyön ehkäisyyn.

Tilaisuus alkaa klo 15.00, mutta tule jo 14 aikoihin paikalle tapaamaan tuttuja!

Lämpimästi tervetuloa!


Share with friends

Date and Time

Location

Templet

Uudenmaankatu 40

Pelastusarmeijan juhlasali

00120 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved