Free

Creative Dragons 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Creative House, Älvtomtagatan 12

12 Älvtomtagatan

703 42 Västra mark

Sweden

View Map

Event description

Description

Vill du se drivna entreprenörer med en bra affärsidé möta slipade investerare?

Nu är det dags igen för tredje omgången av Creative Dragons. Ett inspirerande pitchevent där slipade investerare ur Örebros näringsliv, möter drivna entreprenörer med en affärsidé och en dröm! Varmt välkommen till en kväll full av spänning, visioner, höga ambitioner, drömmar, mingel och nya möten.

Du kommer att få lyssna till 6 stycken drivna entreprenörer som pitchar sina affärsidéer inför publik och en jury kreativa drakar. Efter pitcheventet bjuder vi på mingel och enklare förtäring. Då får du också möjlighet att diskutera vidare och bekanta dig närmare med såväl entreprenörer och investerare.

Vi tycker det är jätteroligt om du även attendar eventet på Facebook och delar det med dina vänner, men det är endast anmälan via det här formuläret som garanterar dig en plats i publiken.

Observera: anmälan är bindande. Det kostar inget att sitta med i publiken på Creative Dragons, men om du anmäler dig och inte dyker upp så kommer vi att debitera dig 500 kronor exklusive moms.
Endast en person per anmälan.

Ännu en gång, varmt välkommen till Creative Dragons 2019!

För mer information

Har du några frågor eller funderingar angående eventet kontakta Camilla Bergholm camilla.bergholm@almi.se mobil: 070-6821156


VI SOM STÅR BAKOM EVENTET:


Share with friends

Date and Time

Location

Creative House, Älvtomtagatan 12

12 Älvtomtagatan

703 42 Västra mark

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved