Free

Creative Cutting & Colouring Masterclass by Catalin Lungu

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romexpo

bd expozitiei

011465 București

Romania

View Map

Event description
Cătălin Lungu vă oferă o demonstrație de creative cutting & colouring in cadrul ZIF.

About this Event

Cătălin Lungu, omul care a adus tehnica Vidal Sassoon în România vine în cadrul ZIF -Zilele Internaționale ale Frumuseții să vă ofere o demonstrație de creative cutting & colouring.

Hairstilistul cu o carieră impresionantă a decis la începutul anului 2006 să lucreze în cadrul celei mai apreciate academii din lume: Academia Vidal Sassoon. Într-un timp foarte scurt acesta a fost integrat în echipa Sassoon și datorită talentului său deosebit care se completează perfect cu tehnica lui Vidal, Cătălin a devenit profesor având privilegiul să lucreze alături de cei mai buni profesioniști din industrie.

Cătălin Lungu susține seminarii și prezentări în nenumărate țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Olanda și multe altele iar până în 2010 a format peste 2.000 de studenți din toată lumea.

Cătălin este un trend-setter cu moștenirea Sassoon în spate și este unul dintre cei mai buni educatori din România iar numărul mare de stiliști care îi trec pragul seminariilor nu face altceva decât să confirme acest lucru.

Intrarea este gratuită pe baza înscrierii, dar accesul în expoziția COSMETICS BEAUTY HAIR, care găzduiește acest eveniment presupune achitarea biletului de intrare in valoare de 20 de lei.

Share with friends

Date and Time

Location

Romexpo

bd expozitiei

011465 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved