Creativ înainte de cafea #5 cu Alexandra Berdan

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
O experiență de ascultare și învățare alături de creativi autentici.

About this Event

Sunt într-un punct în care simt că în industriile creative avem nevoie să auzim povești autentice mai mult ca niciodată. Să exersăm toleranța și empatia. Să lăsăm armele jos și comparațiile la o parte. Să alegem vulnerabilitea în locul zidurilor. Să înlocuim succesul cu bucuria neaoșă. Să ne ascultăm șoaptele venite din interior. Să fim mai mult împreună și mai puțin separat.

Creativ înainte de cafea este o metaforă ascunsă sub forma unui eveniment pe care îl voi pune cap-la-cap de fiecare dată când o să simt că pot să scot o poveste autentică a unui creativ în lume.

La a cincea ediție (probabil și ultima din 2019) o am lângă pe mine pe Alexandra Berdan de la A+Noima, un studio de arhitectură local în care mantra centrală este în jurul ideii de ''mai bine.'' Povestea Alexandrei e plină de puncte culminante de tot felul, dar mai ales de nuanțe de care cred că avem mare nevoie la nivel local.

Agenda:

  • 10—11: Bem o cafea în tihnă făcută de Dana de la Jassyro și cunoaștem alți creativi din comunitate
  • 11—12: Fireside chat cu Alexandra Berdan (o discuție de tip interviu moderată de Oana)
  • 12—13: Mâncăm bunătăți pregătite cu grijă de prietenii de la Convivia, bem un vin atent ales din generozitatea Yvonei Mardare și mai stăm la povești că doar ce atâta grabă?

— Oana & echipajul Creativ înainte de cafea

Date and Time

Save This Event

Event Saved