€7.32 – €11.54

Creativ înainte de cafea #3 cu Andreea Giuclea

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
O experiență de ascultare și învățare alături de creativi autentici.

About this Event

Sunt într-un punct în care simt că în industriile creative avem nevoie să auzim povești autentice mai mult ca niciodată. Să exersăm toleranța și empatia. Să lăsăm armele jos și comparațiile la o parte. Să alegem vulnerabilitea în locul zidurilor. Să înlocuim succesul cu bucuria neaoșă. Să ne ascultăm șoaptele venite din interior. Să fim mai mult împreună și mai puțin separat.

Creativ înainte de cafea este o metaforă ascunsă sub forma unui eveniment pe care îl voi pune cap-la-cap de fiecare dată când o să simt că pot să scot o poveste autentică a unui creativ în lume.

I-a venit rândul Andreei Giuclea, reporter sportiv la Lead.ro și DOR. Andreea a scris și Neînvinșii, o colecție de povești despre sportivii români împachetată sub forma unor eseuri personale. Are și un super newsletter la care vă puteți abona — Povești din sport.

Agenda:

  • 10—11: Bem o cafea în tihnă făcută de Dana de la Jassyro și cunoaștem alți creativi din comunitate
  • 11—12: Fireside chat cu Andreea Giuclea (o discuție de tip interviu moderată de Oana)
  • 12—13: Mâncăm finger food pregătite cu grijă de prietenii de la Convivia, bem un vin sparkling din generozitatea Yvonei Mardare și mai stăm la povești că doar ce atâta grabă?

— Oana & echipajul Creativ înainte de cafea

Share with friends

Date and Time

Save This Event

Event Saved