€0 – €2,400

Multiple Dates

Create New Business Abroad (4 x dit jaar; 14-09, 12-10, 23-11, 14-12)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Create New Business Abroad!

U draait in Nederland een leuke business en zou graag uit willen breiden naar andere landen, maar ja, u spreekt de taal niet en heeft al de handen te kort om de Nederlandse markt goed te bedienen. Herkent u dat?

Createness assisteert bedrijven bij het exporteren van producten en diensten. Create New Business Abroad (CNBA) is de eerste in een reeks van begeleidingstrajecten om stappen in het buitenland te maken. Het CNBA programma bestaat uit individuele sessies, De Go Abroad Day met andere ondernemers en een buddy traject.

1. De individuele sessies

In deze sessies worden de volgende vragen behandeld; waarom wil je exporteren, wat is je onderscheidend vermogen, wie zijn je klanten, wat wil je bereiken, wat heb je ervoor over? Wat zijn de meest kansrijke markten, welke informatie heb je nodig om dit te bepalen?

2. De Go Abroad Day

Uniek aan Create New Business Abroad is de Go Abroad Day. Op deze dag brengen we (6-12) sales - en export managers van verschillende bedrijven met elkaar in contact. We merken dat kennis- en ervaringsuitwisseling veel toegevoegde waarde creëert en drempels wegneemt om in actie te komen.

3. Export buddy

In het programma staat actie en interactie centraal. Elke deelnemer krijgt op de Go Abroad Day een export buddy om kennis te delen en samen aan de slag te gaan. Door kennis te delen en uw buddy rond te leiden bij u op het bedrijf leert u van elkaar.

Op de terugkom ochtend bespreken we de learnings van alle deelnemers en presenteren we het export plan aan elkaar. In een hele korte tijd wordt u klaargestoomd om te gaan exporteren en uw export plan uit te rollen.

Wat levert dit u op?

  • U heeft een export blauwdruk van uw bedrijf
  • U heeft een selectie van doellanden en marktoverzicht
  • We assisteren bij het maken van een concurrentie analyse, de juiste sales kanalen en product lancerings strategie.
  • We begeleiden u bij het maken van uw exportplan
  • U krijgt een kijkje in de keuken bij collega ondernemers
  • Mogelijkheden voor creëren van leadlijsten
  • Matchmaking met ambassades en andere export deskundigen
  • U overwint uw belemmerende overtuigingen
  • U heeft vele sparringspartners waar u op terug kunt vallen

U wordt geïnspireerd met een ton aan ideeën en tips hoe u sales kunt vergroten in het buitenland, hierdoor gaat u vol zelfvertrouwen export stappen zetten!

Wie kan hier gebruik van maken?

Het gehele traject is kosteloos indien uw organisatie niet ouder is 3 jaar of indien u niet meer dan 25 % exporteert. Voor deze bedrijven worden de kosten vergoed door RVO Nederland. Kosten voor overige bedrijven bedragen 2400 euro.

Hoe kan ik mee doen?

Mail voor het intake formulier naar: jochem@createness.com of Bel Jochem Karstanje op 020-261 5153 of schrijf je in op Eventbrite.

Dan nemen we contact met u op voor de intake!

Share with friends

Location

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved