Free

Cosmessencia cea mai mare intalnire a cosmetologilor din Romania

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cosmetics Beauty and Hair 2019

65-67 Bulevardul Mărăști

Pavilion C3

011465 București

Romania

View Map

Event description
Cosmessencia - Cea mai mare intalnire a Cosmetologilor din Romania

About this Event

De cativa ani zona cosmeticii a inceput sa se disipe. Astazi, noi specialistii din domeniu si proprietarii de saloane sau clinici de infrumusetare, avem multe intrebari si nemultumiri atat pe parte legislativa cat si educativa.

Stim ca industria sufera iar pentru a o reechilibra avem nevoie de ajutorul fiecarui specialist din domeniu, de aceea, cu sprijinul Romexpo, singura Asociatie a Cosmetologilor din Romania va invita la COSMESSENCIA- cea mai mare intalnire a cosmetologilor din Romania.

Intalnirea va avea loc JOI, 26.09.2019, orele 15:00 fiind parte din evenimentul ZIF- Zilele Internationale ale Frumusetii din cadrul Cosmetics Beauty Hair 2019.

Program:

  1. Prezentarea Asociatiei Cosmetologilor din Romania
  2. Teme abordate de invitati
  3. Masa Rotunda- discutii libere intre Membri Fondatori, invitati si toti participantii la eveniment despre necesitatea schimbarii legislative si a perfectionarii continue
  4. Cocktail Event oferit de Asociatie (networking si discutii libere despre nevoile si necesitatile existente intre participanti, Membri Asociatiei si restul invitatilor)

Numarul de locuri este limitat.

Informatii suplimentare la adresa office@asociatiacosmetologilor.ro

Intrarea este gratuita pe baza inscrierii, dar accesul in expozitia COSMETICS BEAUTY HAIR, care gazduieste acest eveniment, presupune achitarea biletului de intrare de 20 de lei.

Share with friends

Date and Time

Location

Cosmetics Beauty and Hair 2019

65-67 Bulevardul Mărăști

Pavilion C3

011465 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved