Gratis

Meerdere data

Core Stability en Looptechniek training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Loods 25 Kajakverhuur

2 Vissersdijk

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Iedere loper of triatleet vergeet die ozo belangrijke stabiliteits-, techniek- en krachttrainingen wel eens. Wij gaan daar verandering in brengen én net omdat ze zo belangrijk zijn! :-)

Twee wekelijks kan je bij ons terecht om die spieren en techniek op een leuke manier aan te scherpen. De oefeningen zullen zo opgebouwd zijn dat we ze allen samen in groep kunnen uitvoeren van gelijk welk niveau ook.

Let op: er is momenteel een beperking op het aantal deelnemers! Maximaal 32 deelnemers per sessie!De trainingen worden al volgt ingedeeld:

1) 15’ warm-up tijdens de verplaatsing van Loods 25 naar de locatie
2) 30’ looptechniek (Groep 1) / 30’ core stability (Groep 2)
3) Wissel + waterbreak
4) 30’ looptechniek (Groep 2) / 30’ core stability (Groep 1)
5) 15’ -cool down tijdens de verplaatsing van Loods 25 naar de locatie

De ene helft van de groep start dus met de looptechniek en de andere helft start met de core stability. Halfweg wordt er gewisseld.

De Core Stability bestaat uit 8 stations, waar je continu per twee zal staan en waarbij je zelf de oefening een halve minuut uitvoert m.b.v. van de tweede persoon. Na 1 minuut schuiven jullie door naar het volgende station. Iedere oefening zal je driemaal uitvoeren.

De locatie in de Blaarmeersen zal afhangen van wat we gaan behandelen tijdens de looptechnieken. Dit kan bijvoorbeeld aan de skiberg, aan het strand, aan het rugby plein, … zijn.Contact gegevens : Pieterjan +32 472 / 41 34 27

Delen met vrienden

Locatie

Loods 25 Kajakverhuur

2 Vissersdijk

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen