€57.89

CORE ENERGETICS BODYWORK

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Glasbena šola Nova Gorica

8 Cankarjeva ulica

Baletna dvorana

5000 Nova Gorica

Slovenia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Vadba v skupini je namenjena vsem, ki potrebujete spodbudo pri prebuditvi telesa na način, ki je drugačen od vseh ostalih. Lahko imate izvrstno kondicijo ali pa nobene. Lahko redno vadite ali pa imate 30 kilogramov preveč. Ni pomembno. Vaše telo, tako kot je, je popolno. Začnemo tam, kjer ste. Ključno je, da želite spoznati in začutiti življenjsko energijo, aktivirati in kasneje srostiti svoje telo, se naučiti biti v stiku s seboj, širiti zavedanje telesnih senzacij ter uriti pozornost na čutenje med gibanjem. Pri vsem pa ne želite biti povsem sami - ste odprtega duha, cenite in spoštujete ljudi, ki so vam podobni!

Skozi vadbo bomo spoznavali pester nabor dodelanih telesnih vaj, ki so jih mojstri terapevti razvijali skozi desetletja in so pomemben del telesne psihoterapije Core Energetics. Z njimi prihajamo v globlji stik s samim seboj in raziskujemo telo na popolnoma drugačen način, kot smo ga navajeni pri drugih vadbah oziroma treningih.

"Ni običajna vadba in spoznaš ogromno novih vaj tehnik, kako se sprostiti, priti v stik s seboj. Nekaj res novega." - Boštjan

Želiš še več informacij o vadbi? Dobiš jih na http://www.psihoterapijabozic.si/tedenska-vadba-v-skupini

Share with friends

Date and Time

Location

Glasbena šola Nova Gorica

8 Cankarjeva ulica

Baletna dvorana

5000 Nova Gorica

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved