COPENHELL event

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Refshalevej 185

185 Refshalevej

1432 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Vores gode venner fra Live Nation har givet os muligheden for at komme "behind-the-scenes", når de for 10. gang afvikler COPENHELL på Refshaleøen.
Den allerede udsolgte Metalfestival finder i år sted fra d. 19. - 23. juni - og vi er inviteret til Warm-Up, onsdag d. 19/6 kl. 17.00.

Vel inde på pladsen får vi en rundvisning og hører om COPENHELL's helt specielle måde at arbejde med brands og Partnerskaber på, der alle tager udgangspunkt i festivalens unikke dna og skarpe visuelle udtryk - og uanset om man er til metalmusik eller ej, er det en kæmpe oplevelse at besøge asfalten ved B&W Hallen, når den bliver indtaget af ca. 25.000 festglade og forventningsfulde mennesker, der ser frem til 4 dage i helvede på jord - og hvor de rå, industrielle bygninger står som perfekt baggrund for det decibel-bombardement der venter forude.

Vi runder dagen af i R.I.P.'en (VIP'en), hvor der bydes på en kold HELL-øl fra Royal.

Bemærk: Den fulde festivalplads åbner først torsdag, men vi får lov til at se mest muligt - og der er begrænset antal, så billetterne fordeles efter "først-til-mølle". (dette event er kun for SPOT:ON Club medlemmer).
Share with friends

Date and Time

Location

Refshalevej 185

185 Refshalevej

1432 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved