Conferința Națională de Controlling și Risk Management

Sales Have Ended

Registrations are closed
Ne pare rău, însă nu mai avem locuri disponibile. Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre viitoare!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CECCAR Filiala București

Intrarea Nestorei nr. 4-6

Sector 4

București

Romania

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Ne pare rău, însă nu mai avem locuri disponibile. Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre viitoare!
Event description

Description

Noile tendințe în afaceri, transformarea digitală și dinamica proceselor de business produc schimbări în sfera serviciilor financiar-contabile și implicit în rolul pe care îl joacă profesionistul contabil într-o companie.

Vă invităm să analizăm alături de reprezentanții Romsys, SAP România și V&T Management cum activitățile de controlling și risk management pot fi instrumentul progresului într-o companie, așezând profesionistul contabil într-o nouă perspectivă, aceea de consultant de management strategic pentru toate departamentele.

Puteți accesa aici programul evenimentului.

Evenimentul este destinat exclusiv membrilor CECCAR, prin urmare, vă rugăm să completați cu atenție numărul carnetului dvs. de membru în formularul de înregistrare.

Înscrierile se pot face până la data de 2 martie 2018, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag!

*Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și înregistrări video, care vor fi făcute publice pe diverse canale de comunicare (online și print) ale CECCAR și ale partenerilor. Prin participarea dvs. vă exprimați acordul ca CECCAR și partenerii săi să facă publice aceste fotografii/înregistrări video.
FAQ

Trebuie să aduc biletul tipărit la eveniment?

Vă rugăm să aveți la dvs. biletul de acces (tipărit sau pe telefon). De asemenea, puteți instala aplicația Eventbrite pe telefonul dvs., iar biletul va apărea automat în contul de utilizator.

Îmi pot modifica informațiile de înregistrare?

Da, informațiile de înregistrare pot fi modificate. Apăsați butonul aferent contului dvs. de utilizator din colțul din dreapta sus al site-ului Eventbrite > Tickets, selectați evenimentul și apăsați butonul Edit din partea dreaptă a biletului de acces. După ce ați făcut modificările dorite, apăsați butonul Save.

Biletul este transferabil?

Da, cu condiția ca persoana căreia îi transferați biletul să fie un membru CECCAR. În acest caz, vă rugăm să modificați toate informațiile de înregistrare pentru a corespunde noului participant (conform instrucțiunilor de mai sus). Vă rugăm să completați cu atenție numărul carnetului de membru al persoanei căreia îi transferați biletul.

Numele persoanei care participă la eveniment poate fi diferit de numele înscris pe bilet?

Nu, deoarece evenimentul este destinat în exclusivitate membrilor CECCAR, iar accesul se verifică pe baza numărului de carnet. Este obligatoriu ca numele participantului să corespundă celui înscris pe bilet.

Date and Time

Location

CECCAR Filiala București

Intrarea Nestorei nr. 4-6

Sector 4

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved