Sold Out

Conferința Națională de Contabilitate și Fiscalitate

Sales Have Ended

Registrations are closed
Ne pare rău, însă nu mai avem locuri disponibile. Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre viitoare!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Aula Institutului Bancar Român

Strada Negru Vodă nr.3, sector 3

Intrarea A

București

Romania

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Ne pare rău, însă nu mai avem locuri disponibile. Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre viitoare!
Event description

Description

Interdependența dintre contabilitate, fiscalitate și sistemul bancar conduce la necesitatea unei abordări integrate, esențială pentru buna funcționare a economiei, și stă la baza tematicii primei ediții a Conferinței naționale de contabilitate și fiscalitate, eveniment organizat de CECCAR, în parteneriat cu Institutul Bancar Român.

Activitățile pe care experții contabili și contabilii autorizați le pot desfășura ca membri ai organismului profesional CECCAR includ lucrări cu caracter fiscal, iar din perspectiva experților contabili ca intermediari în domeniul fiscal vom aborda, cu acest prilej, modificările aduse Directivei 2011/16/UE, ce au ca termen de transpunere în legislația națională a statelor membre UE finalul anului viitor.

Evenimentul va reuni practicieni și reprezentanți ai instituțiilor publice din domeniile financiar-bancar și fiscal, iar prezentările și dezbaterile vor aborda subiectele în special din punctul de vedere al provocărilor contabile în respectivele arii de activitate.

Participarea la eveniment se echivalează cu cinci ore de pregătire profesională.

Puteți accesa aici programul evenimentului.

Evenimentul este destinat exclusiv membrilor CECCAR, prin urmare, vă rugăm să completați cu atenție numărul carnetului dvs. de membru în formularul de înregistrare.

Înscrierile se pot face până la data de 6 iunie 2018, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag!

FAQ

Trebuie să aduc biletul tipărit la eveniment?

Vă rugăm să aveți la dvs. biletul de acces (tipărit sau pe telefon). De asemenea, puteți instala aplicația Eventbrite pe telefonul dvs., iar biletul va apărea automat în contul de utilizator.

Îmi pot modifica informațiile de înregistrare?

Da, informațiile de înregistrare pot fi modificate. Apăsați butonul aferent contului dvs. de utilizator din colțul din dreapta sus al site-ului Eventbrite > Tickets, selectați evenimentul și apăsați butonul Edit din partea dreaptă a biletului de acces. După ce ați făcut modificările dorite, apăsați butonul Save.

Biletul este transferabil?

Da, cu condiția ca persoana căreia îi transferați biletul să fie un membru CECCAR. În acest caz, vă rugăm să modificați toate informațiile de înregistrare pentru a corespunde noului participant (conform instrucțiunilor de mai sus). Vă rugăm să completați cu atenție numărul carnetului de membru al persoanei căreia îi transferați biletul.

Numele persoanei care participă la eveniment poate fi diferit de numele înscris pe bilet?

Nu, deoarece evenimentul este destinat în exclusivitate membrilor CECCAR, iar accesul se verifică pe baza numărului de carnet. Este obligatoriu ca numele participantului să corespundă celui înscris pe bilet.

Date and Time

Location

Aula Institutului Bancar Român

Strada Negru Vodă nr.3, sector 3

Intrarea A

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved