Comedyhuis Club - Open Mic
€9.35 – €16.67
Comedyhuis Club - Open Mic

Comedyhuis Club - Open Mic

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Vers comedytalent bij de Open Mic! Elke dinsdagavond gaan ervaren stand-up comedians en jonge comedytalenten het podium op met nieuwe verhalen en grappen. Is het wat? Het publiek beslist!

Je ziet bij de Open Mic een volledige line-up met comedians van beginnend tot professioneel niveau. Kom naar de spannendste avond van de week in de Comedyhuis Club in Utrecht (voor zowel de comedians als het publiek).

Open Mic Aanmelding
Wil je zelf eens meedoen met de open mic mail dan een persfoto – en kort c.v. (als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld) naar info@comedyhuis.nl o.v.v.

Kosten
Voor maar 8 euro ben jij bij de Comedyhuis Club Open Mic (+servicekosten 1,35 euro)!

De Buck loves Comedy Dinner Deal:

Vanaf dinsdag 14 februari, en daarna elke dinsdag kun jij met de Buck loves Comedy Dinner Deal voor de show eerst heerlijk dineren bij Buck’s BBQ house (https://www.facebook.com/bucksBBQhouse/?fref=ts) om daarna je lachspieren aan het werk te zetten in onze Comedyhuis Club@Kargadoor. En dat alles voor maar €15,00!

Op vertoon van je Comedy Dinner Deal Ticket bij Buck’s mag je gewoon een hoofdgerecht (of 2 voorgerechten) van hun kaart bestellen. Dus geen daghap! Nee, je bestelt gewoon waar je zin in hebt. En als je dan lekker hebt gegeten loop je verder de Oude Gracht af richting onze Comedyhuis Club en schuift daar aan voor een hilarische comedyshow. Dat lijkt mij een topdeal voor maar 15 euries!

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in de binnenstad van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer weten over de snelste route per voet en auto? Klik hier!

Foto: Annemiek van der Kuil

Share with friends

Date and Time

Location

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved