Comedyhuis Club - Open Mic
€9.35 – €16.67
Comedyhuis Club - Open Mic

Multiple Dates

Comedyhuis Club - Open Mic

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Event description

Description

Vers comedytalent bij de Open Mic! Elke dinsdagavond gaan ervaren stand-up comedians en jonge comedytalenten het podium op met nieuwe verhalen en grappen. Is het wat? Het publiek beslist!

Je ziet bij de Open Mic een volledige line-up met comedians van beginnend tot professioneel niveau. Kom naar de spannendste avond van de week in de Comedyhuis Club in Utrecht (voor zowel de comedians als het publiek).

Wil jij eerst heerlijk eten en vervolgens komen genieten van onze Open Mic? Dat kan! In samenwerking met Buck's is er nu de Buck loves Comedy deal. Voor slechts €15,00 kun jij voor de show begint eerst lekker gaan tafelen bij Buck's en geniet je daarna voor hetzelfde geld in onze Comedyhuis club van de Open Mic!


Open Mic Aanmelding

Wil je zelf eens meedoen met de open mic mail dan een persfoto – en kort c.v. (als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld) naar info@comedyhuis.nl o.v.v.


Kosten

Voor maar 8 euro ben jij bij de Comedyhuis Club Open Mic (+servicekosten 1,35 euro)!

Met de Buck loves Comedy deal eet jij eerst je buikje vol bij Buck's en train je daarna je lachspieren tijdens de Open Mic in onze Comedyhuis Club, en dat voor slechts €15,00. Dat is wat je noemt een belachelijk goede deal!


Route

De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in de binnenstad van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer weten over de snelste route per voet en auto? Klik hier!


Foto: Annemiek van der Kuil

Share with friends

Location

Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved