Free

CoderDojo Budapest, @LogMeIn, CodeCombat, 2018 Március 19 & 26

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

LogMeIn Innovation Lab, Budapest

Paulay Ede u. 12

Budapest

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Mi a legjobb dolog a CodeCombat Dojokban? Szél Peti kollégánk, a foglalkozások egyik mentora szerint: “A legjobb látni a gyerekek arcán az örömöt, ami a játék és tanulás együttese okoz, amikor úgy állnak fel a dojo végén, hogy ezt szeretnék folytatni otthon is.”

Várunk minden 9-13 év közötti számtech és/vagy programozás megszállott gyerkőcöt sok szeretettel!

Idén IS játszani fogunk! A CodeCombat (codecombat.com) pályáin megküzdünk az ogrékkal, varázsfegyvereket vetünk be és drágaköveket gyűjtünk. Mellesleg pedig megismerkedünk a programozás alapfogalmaival és logikájával. Nem csak fiúknak!

  • A Dojo-sorozatok ezúttal két egymásra épülő alkalomból állnak majd, amelyeket két egymást követő héten tartunk meg. Ezért a jelentkezésnél kérjük, vegyétek figyelembe, hogy mindkettő alkalmon részt tudtok-e venni.

  • Találkozzunk Március 19.én & 26.án 17:30 - 19:30 óráig, két héten keresztül a LogMeIn R&D központjában (Paulay Ede u. 12, Budapest 1061).

  • Az egyes Dojo-k anyaga ugyanaz, így csak egy sorozatra szabad jelentkezni.

  • Ajánlott korosztály: 9-13

  • Ajánlott számítástechnikai jártasság: Kezdőtől közép-haladóig

  • Jó, ha a jelölteket nem csak a játék miatt érdekli a számítógép. Ha kicsit programoztak is már, annál jobb, de ha nem, az se baj. Majd most!

  • Kérjük, hozzanak létre egy saját fiókot a codecombat.com oldalon (Feliratkozás egyéni játékosként), amely már magyarul is elérhető. Fontos, hogy a bejelentkezéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót jegyezzék fel.

Share with friends

Date and Time

Location

LogMeIn Innovation Lab, Budapest

Paulay Ede u. 12

Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved