Free

Cloudfrokost: Lær mer om Facebook-annonsering - FULLT, ventelisten er åpen!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cloud Media Service

Havnelageret, Oslo

Langkaia 1

0150 Oslo

Norway

View Map

Event description

Description

Hva slags muligheter ligger egentlig i Facebook som markedsføringskanal – og hvordan jobber du smartest mulig med plattformen?

Torsdag 21. juni vil digital rådgiver i Cloud Media, Madeleine Røsnæs, fortelle hvordan du effektivt setter opp Facebook-kampanjer. Du får vite hva du bør tenke på før, under og etter kampanjen - hvordan du bruker annonsesett og -formater riktig og hvordan du bør jobbe med målsetninger og segmenteringer. Du vil også få noen tips til hva du bør tenke på når du bruker videoannonsering og når du skal generere konverteringer.

Ikke minst vil du få et innblikk i hvordan du kan gjennomføre det vi kaller en skikkelig A-Å-testing!

Madeleine er ekspert på spredning og på å effektivisere Facebook-kampanjer for våre kunder. Hun har tidligere jobbet med digital spredning i In Sight, samt innsikt og analyse i Ipsos.

Seminaret vil ikke gå inn på tekniske detaljer eller gi en innføring i hvordan du bruker de ulike verktøyene rent praktisk, men passer for deg som allerede kjenner til de grunnleggende funksjonene og som ønsker tips om hvordan du bruker annonseringskanalen Facebook på en mer effektiv måte.

Velkommen skal du være!
Agenda

08:00-08:30: Frokost og mingling
08:30-09:15: Lær mer om Facebook-annonsering
09:15-09:30: Avslutning

Share with friends

Date and Time

Location

Cloud Media Service

Havnelageret, Oslo

Langkaia 1

0150 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved