Free

Cloud Runner: Ski Edition - 8995kr inkl resa, boende och konferens

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Åre, Hotell Fjällgården

Fjällgårdsvägen 35

830 14 Åre

Sweden

View Map

Event description

Description

'IT infrastruktur' är ett begrepp som nu flyttar ur källaren och banar väg för framtidens tekniker. För att riktigt sätta tänderna i begreppet 'molnet' så tar vi oss dit, vi intar högt belägna Hotell Fjällgården i Åre för en helg tillsammans med våra 100 bästa kunder. Vi presenterar där trenderna för 2019 under en helg med högt tempo och inte mindre än 24 specialister förklarar det senaste inom sina specifika områden.

Följ uppdateringar på
www.facebook.com/KnowledgeFactory

Knowledge Factory – En internationell specialistenhet inom Advania. Ett lag med toppspelare inom IT infrastruktur som idag har uppdrag över hela världen och ofta syns på internationella scener och events. Våra kunder består främst av företag och myndigheter som känner att de vill vara i den absoluta framkanten vad gäller IT och dess utveckling. Nu samlar vi hela gänget och bjuder in till en helg där du kommer få all information du behöver för att sätta er IT vision och strategi.

Kostnad:
8995 kr exkl moms. Priset inkluderar konferes, tåg till åre, hotell 2 nätter och flyg hem. Faktureras i samband med anmälan. Vid avbokning av hela resan krediteras 50% av totala beloppet.
Datum:
10:e jan - 13:e jan
Plats:
Hotell Fjällgården, Åre

Restider:
Nattåg Stockholm - Åre:
10:e jan kl 22:45
Flyg Åre - Bromma:
13:e jan kl 17:45

Agenda:Lördag 12:e
09:00 - 14:00 : Meet the experts - Lab and Jab


Share with friends

Date and Time

Location

Åre, Hotell Fjällgården

Fjällgårdsvägen 35

830 14 Åre

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved