Free

Cleantech Startup Inspiratie en Mini Hack

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cleantech Center

49 Noorderhavenstraat

7202DD Zutphen

Netherlands

View Map

Event description

Description

Ben je nieuwsgierig naar de startupwereld en de kansen die Cleantech te bieden heeft? Wij nodigen je van harte uit voor de kick-off van ons nieuwe Startup Accelerator Programma op donderdag 25 januari 2018. Wij hebben twee top sprekers op de agenda staan, Anne-Wil Lucas van Startup Delta en Femme Taken, oprichter van Tweakers.

Agenda:

16:00 Welkomswoord door Jan Emmerzaal, Voorzitter Cleantech Center

16:10 Kickoff door Anne-Wil Lucas, StartUp Delta

16:25 Van het oprichten van Tweakers tot het Slimste huis in de Achterhoek - Femme Taken, Tweakers

16.50 Startup interview (Vuurs)

17.00 Thema-pitches (3x)

17:10 Start Mini Hack en Startup Accelerator Programma

18:00 Dankwoord en borrel

Het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center schept een ideaal klimaat voor startups op het gebied van duurzame technologie. Door professionele coaching, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt een startup bij ons een vliegende start. Het programma is voor iedereen die wil ondernemen in de duurzame technologie. Of je nu al gestart bent, in de startblokken staat, of op zoek bent naar een kansrijk idee.

Voor deze kick-off geldt: hoe meer verschillende achtergronden, hoe beter! Want om innovatie succesvol te maken is samenwerking tussen verschillende partijen essentieel. Van onderwijs tot bedrijfsleven, van investeerders tot early adopters.

Tijdens de kick-off van het programma maak je in korte tijd kennis met onze aanpak. Met inspirerende praktijkvoorbeelden en een Mini Hack, waarin je samen met anderen werkt aan nieuwe innovatieve ideeën. Ook is het mogelijk om jouw eigen startupidee idee te pitchen aan de aanwezigen en een hulvraag te stellen (max. 1 minuut). Wie weet ga je zelfs naar huis met een kansrijk startup initiatief.


Share with friends

Date and Time

Location

Cleantech Center

49 Noorderhavenstraat

7202DD Zutphen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved