Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

CIONET LIVE: The uncontrollable: Deep Learning, the world beyond Datascience

CIONET

Thursday, November 15, 2018 from 2:00 PM to 5:30 PM (CET)

CIONET LIVE: The uncontrollable: Deep Learning, the...

Ticket Information

Type End
Quantity
CIONET NL LIVE Sessie 15-11-2018 Ended Free  

Event Details

Waarom Deep Learning toepassen in jouw organisatie? En wat zijn succesvolle voorbeelden van toepassingen van Deep Learning in de praktijk?

Zelfrijdende auto’s en slimme koelkasten: dankzij Deep Learning (onderdeel van Machine Learning) worden de afgelopen jaren bijzondere dingen mogelijk waar we twintig jaar geleden alleen nog maar van droomden. Recente toepassingen van Deep Learning in onderzoeksgebieden als beeldherkenning, spraakherkenning, vertaling en tekst analyse hebben aangetoond vergelijkbaar of zelfs beter te presteren dan het menselijk brein!

Machine Learning en Deep Learning zijn dan ook hard op weg om het fundament voor een nieuw IT-tijdperk te worden. Dit nieuwe cognitieve tijdperk draait niet meer alleen maar om mainframe-, client/server- en mobiele/cloud-architecturen. Deze machines zijn zelflerend en programmeren zichzelf als het ware. Hierdoor kunnen de machines op basis van data (intuïtief) tot nieuwe inzichten komen. Dit alles heeft ook gevolgen voor het onderliggende datacenter en de multicloud-infrastructuur die nodig zijn om al deze nieuwe apps, data en apparaten te ondersteunen. Voor IT-organisaties zal het een uitdaging worden om alles bij te houden en in te spelen op de implicaties van het cognitieve tijdperk.

Benieuwd naar een succesvol voorbeeld van de toepassing van Deep Learning in de praktijk? Laat je bijpraten door een aantal experts waaronder:

Rodrigo-CIONETLIVE1511 Rodrigo Agundez (Lead Data Scientist en Data Maverick bij GoDataDriven) zal dieper ingaan op de ins en outs van Deep Learning, Machine Learning en Quantum Computing.
Ivo-CIONETLIVE1511 Ivo Everts (AI specialist bij Medicx.ai) zal een een case vanuit UMCG bespreken. UMCG is vanuit de Hartstichting, samen met andere partners gestart met het project “Catalyzing the application of Artificial Intelligence for Cardiovascular Research Netherlands”. Ivo is Data Scientist en richt zich volledig op de inzet van AI/Deep Learning binnen de gezondheidszorg.
NL20181115-CIONET-LIVE-Deep-Learning-Manuela Manuela Krull-Mancinelli zal namens Startupbootcamp 2 snelgroeiende bedrijven introduceren die deep learning succesvol toepassen; één in de real time violence detection en de ander op het gebied van predictive maintenance in real estate assets.

Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:30 uur netwerkborrel

Datum:         donderdag 15 november 2018
Tijd:              14:00 uur - 17:30 uur en aansluitend borrel
Locatie:        Loetje aan 't IJ te Amsterdam 

Nog geen lid van het nieuwe CIONET Community-platform? Meld je dan aan door een mail naar floortje@cionet.com te sturen. We horen het uiteraard ook graag wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de CIONET App!

Have questions about CIONET LIVE: The uncontrollable: Deep Learning, the world beyond Datascience? Contact CIONET

When & Where


Amsterdam
Werfkade 14
Loetje aan 't IJ
1033 RA Amsterdam
Netherlands

Thursday, November 15, 2018 from 2:00 PM to 5:30 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

CIONET

CIONET is the leading community of CIOs and Digital Leaders IT executives worldwide, with more than 7.000 members in Europe and Latin America. CIONET is focused on IT, Innovation and Digital Transformation topics. The goal of CIONET is to build the most important business network of CIOs & IT Digital Leaders in an International context, through two different channels, online and offline, facing the challenge of “What’s next”.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.