Unavailable

Champagneprovning på Hotell Citystay Uppsala

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CityStay

5A Trädgårdsgatan

753 09 Uppsala

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Champagneprovning i centrala Uppsala på mysiga Hotell Citystay!

Champagne har i flera århundraden varit det vin som dricks i samband med högtidsstunder. Det kan drickas som fördrink och det kan skålas med vid triumf. Men det är nästan alltid i samband med ett firande.

Följ med vår personliga sommelier på en resa kring det bubblande vinet. Under kvällen jämförs ett mousserande vin mot Champagne, vad skiljer dryckerna åt? Sedan provas tre champagnesorter tillsammans med tilltugg, vad passar till Champagne? Sommelieren berättar även om den sagofyllda historien om Champagne. För ska man lära sig att verkligen uppskatta vinet Champagne, då behöver man också lära känna dess historia.

Hotell Citystay Uppsala arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en spännande champagneprovning! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en bubblande och pirrande upplevelse!


Biljetter köpes på: http://www.taysta.se/provningar/vinprovning/champagneprovning/?eventId=13352&cityid=7478

#Uppsala #Champagneprovning

Share with friends

Date and Time

Location

CityStay

5A Trädgårdsgatan

753 09 Uppsala

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved