Certifiering - Vill du bli en motivationsexpert? - 2 dagar Stockholm

Åtgärdspanel

Certifiering - Vill du bli en motivationsexpert? - 2 dagar Stockholm

Lås upp dina medarbetares fulla potential med MyNeeds ®

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Dandy People Humlegårdsgatan 19A 11446 Stockholm Sweden

Karta och vägbeskrivning

Hur du kommer dit

Återbetalningspolicy

Kontakta arrangören för att begära återbetalning.

Eventdetaljer

  • 1 dag 8 timmar
  • Mobila eBiljetter

Denna utbildning riktar sig till dig som vill arbeta med motivation på individ, grupp och organisationsnivå. MyNeeds® prisbelönta och forskningbaserade metod har under 11 års tid framgångsrikt implementerats i bolag runt om i Sverige och utomlands.

Lär dig mer om vad som motiverar dig, dina anställda och kollegor för att kunna skapa starkare, smartare och mer innovativa team. Få en förståelse för hur du kan arbeta med human hållbarhet för att bidra till en god arbetsmiljö, bra ledarskap och medarbetare som trivs.

Vi har 3 olika nivåer av utbildningar, alla börjar med att gå grundutbildningen som är en förutsättning för att gå nästa steg. Efter grundutbildningen har du möjlighet att ansöka om att certifiera dig.

Genom certifieringen får du kompetens att arbeta självständigt med metoden i ett färdigt och beprövat koncept. Du får också tillgång till färdigt material, stöd och nätverk.

MÅLGRUPP

Utbildningen är för dig som arbetar med ledarskap, organisationsutveckling, förändringsledning och hållbarhet.

UTBILDNINGSMATERIAL

I alla våra utbildningar kommer du att få arbeta i vårt utbildningsprogram där det ingår kursmaterial. Förutom det kommer du att få tillgång till vår plattform och din MyNeeds® rapport. Vid våra certifieringar får du tillgång till vår kunskapsdatabas, säljmaterial och utbildningsmaterial mm. Förutom det så får du som licenstagare gå våra interna utbildningar som vi har årligen. Dessutom får du en särskild behörighet i vår plattform där du kan arbeta med dina kunder.

PRIS

Early Bird fram till och med 1 nov 17.000:-, sedan 19.500:-

UPPLÄGG

Den här kursen hålls hos Dandy People på Humlegårdsgatan 19 A, 2 tr (om inget annat anges)

✔️ Frukost serveras mellan 8.00-8.30

✔️ Lunch ca 12.00

✔️ Eftermiddagsfika

✔️ Kursen pågår mellan 8.30-17.00

LÄRARE

Desirée Rova, Grundare MyNeeds®

Har en bakgrund som HR och organisationskonsult. Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon är författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och föreläser om ämnet.

Manuel Timane, Certifierad Expert MyNeeds®

Har en bakgrund i pedagogik, statsvetenskap och historia. Han har lett arbetet med att bygga MyNeeds digitala plattform och arbetar med att lära unga människor att förstå och hantera sin motivation, sina behov och sina triggers.

Varmt välkommen önskar teamen på Dandy People och MyNeeds 🌸