Free

Cercul Donatorilor, Ediția a II-a

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Muntpunt

6 Place de la Monnaie

1000 Bruxelles

Belgium

View Map

Event description

Description

În noiembrie anul trecut, ne-am adunat pentru prima oară la Cercul Donatorilor Bruxelles pentru a susține trei proiecte remarcabile. Am reușit să strângem 8.000 de euro de la 71 de donatori, depășind așteptările.

Anul acesta vom organiza două ediții ale Cercului de donatori, iar prima se apropie cu pași repezi.

Când?

Pe 14 iunie 2018, vă invităm să repetăm isprava!

Unde?

Muntpunt (Place de la Monnaie 6, 1000 Bruxelles)

Ce se va întâmpla?

  • Reprezentanții celor trei noi proiecte vor explica de ce merită susținerea donatorilor.

  • Se vor putea pune întrebări pentru a afla mai multe detalii despre proiectele prezentate.

  • Apoi vor urma donațiile: cel puțin 25 de euro pentru cel puțin un proiect.

Veronica Soare va fi, din nou, gazda evenimentului. Ea este fondator, fundraiser și friendraiser la minuni.ro și realizator La minuni, înainte - Smart FM.

Cum?

Trebuie să știți că formatul evenimentului este unul foarte interactiv, dar asta o să vedeți când veți fi acolo. Fără să dăm prea multe din casă: pregătiți-vă vocea de microfon și nu fiți uimiți dacă veți întâlni români darnici.

Cine suntem?

Un grup de 20 de profesioniști români (eram doar opt înainte de primul eveniment) care trăiesc și lucrează în Bruxelles. Ne dorim să promovăm și să finanțăm inițiative din România demne de încredere și care au un impact în țară.

Din acest motiv organizăm Cercul Donatorilor. O facem după modelul The Funding Network din Marea Britanie și cu sprijinul GRASP Bruxelles.


Prima ediție

71 de donatori au susținut trei inițiative remarcabile, iar obiectivul de 6.000 euro a fost depășit. Am strâns împreună 8.000 euro pentru cele trei proiecte.

  • Centrul de reducere a riscurilor Caracuda - Ferentari, prin care Asociația Carusel oferă gratuit servicii medicale și sociale locuitorilor din cartier

  • After-school Vizurești, prin care Fundația PACT asigură unor copii din familii sărace șansa de a-și face lecțiile și de a primi o masă caldă într-un cadru sigur și prietenos

  • Să fie lumină, un proiect jurnalistic care chestionează preoți de diferite confesiuni despre cum anume folosesc banii publici care le ajung pe mână

Share with friends

Date and Time

Location

Muntpunt

6 Place de la Monnaie

1000 Bruxelles

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved