Free

CEO-Series: Ottlik Dávid - Synetiq

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

White Space Coworking

Kristóf tér 3.

1052 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A CEO-Series elnevezésű rendezvénysorozatot azzal a céllal indította útjára a WhiteSpace Coworking, hogy minél többen betekintést nyerhessetek a sikeres startupok kulisszái mögé.

Kíváncsi vagy, hogy munka vagy egyszerűen csak a szerencse van az eredmények, társaságok mögött? Érdekel, hogy hogy lehet a kudarc után újrakezdeni? Vagy inkább a bevált módszerek érdekelnének, tanácsot kérnél tapasztalt cégvezetőktől?

Az egyedülálló teljesítmények nyomában járva felfedünk és kiderítünk mindent! Nagyszerű előadóink, Ti és mi együtt.

Második alkalmunkra Ottlik Dávidot, a Synetiq ügyvezetőjét kértük fel, akivel a White Summers Európai Iroda vezető ügyvédje, dr Weiszbart Tamás beszélget. De a kérdéseiteket Ti is bátran hozzátok magatokkal!


***** A beszélgetést a vendégünk által választott borok kíséretében élvezhetitek. *****


Ottlik Dávid

Synetiq - alapító, CEO

A Synetiq egy média tech startup, amely az érzelmi reakciók azonosításával növeli a videótartalmak teljesítményét. Dávid dizájnt és építészetet tanult Párizsban és Hong-Kong-ban. A Synetiq megalapítása előtt 3 vállalkozást hozott létre, média, branding és e-kereskedelmi fókusszal. Szerepelt a Forbes „30 sikeres fiatal 30 alatt” listáján és a Google Új Európa 100-as feltörekvő vezetőinek összeállításában.

Share with friends

Date and Time

Location

White Space Coworking

Kristóf tér 3.

1052 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved