€32.65

Cello & Latifa - 1/11 - Woudkapel Bilthoven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Woudkapel

Beethovenlaan 21

3723 JG Bilthoven

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Het Cello & Latifa meditatie concert is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie.

About this Event

Cello & Latifa Meditatie

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je de pure klanken van Eveliens stem en cello. De bijzondere Latifa meditatie met de verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende concerten van Evelien.

Kom in makkelijk zittende kleding en neem een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee.

Reacties:

* Het ervaren begint al bij binnenkomst met een hartelijk ontvangst en je je in alle rust kunt voorbereiden op dat wat komen gaat. Eenmaal geïnstalleerd is het heel gemakkelijk om je mee te laten voeren op de warme klanken van de cello naar een diepere laag van ontspanning. De aandachtspunten tijdens de meditatie, die Evelien met een zachte doch duidelijke stem aangeeft, kunnen zowel een bewustwording als een nog diepere ontspanning brengen. Na een reis van zo'n 90 minuten word je op de klanken van een gong weer naar het hier en nu gebracht waar de echo van de sessie nog lang na klinkt. Ontspanning en iets om over na te denken, kortom een heerlijke ervaring.

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en zang. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!

* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!

* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.

* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.

* Helemaal verstild en vervuld!

* Klankkunstenaar, veel dank voor deze avond!

Over Evelien

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Evelien begeleidt succesvolle professionals om ontspannen, krachtig en geïnspireerd te leven en te werken. Afgestemd op haar publiek integreert zij muziek en de Latifa meditatie in haar begeleiding.

Met pianist Jeroen van Veen verzorgt zij Einaudi Ligconcerten. Ook verzorgt zij solo cello avonden waarbij muziek en stilte elkaar afwisselen.

Meer info: www.evelienfokker.com

De Woudkapel

* Beethovenlaan 21 in Bilthoven

* Deur is open vanaf 19.30 uur.

* Auto's kunnen gratis geparkeerd worden.

* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

.

Share with friends

Date and Time

Location

De Woudkapel

Beethovenlaan 21

3723 JG Bilthoven

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved