Free

CASHFLOW 101 - BUSINESS BOARDGAME MEETING

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

M/S Birger Jarl

Stadsgårdshamnen 22

11645 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

https://www.facebook.com/groups/BUSINESSBOARDGAMEMEETING/

Välkommen på spelkväll med Robert Kiyosakis brädspel Cashflow 101 & 201 på det anrika fartyget M/S Birger Jarl som ligger anlagt vid kajen utanför Fotografiska museet, Stadsgårdshamnen 22.


18.00 kör vi igång så kom tidigt (17.30-18.00) om du vill vara säker på att få en plats på det affärs brädspel du vill vara med och spela på.

Cashflow 101 (svensk version), 8 platser
Cashflow 101 (svensk version), 8 platser
Cashflow 101 (svensk version), 8 platser
Cashflow 101 (engelsk version), 8 platser
Cashflow 101 (engelsk version), 8 platser

Cashflow 202 (svensk/engelsk version, vid önskemål för erfarna), 6-8 platser


Vi kommer att i första hand spela Cashflow version 101, vid tillräckligt många önskemål från erfarna spelare (min 6 personer) så kan vi även spela den mer avancerade versionen 202.

Cashflow är spelet där man på ett MYCKET roligt sätt lär sig vikten av att skaffa sig passiva inkomster samt hur man skall förhålla sig till sin ekonomi om man vill bli ekonomiskt oberoende.

Max antal spelare per bräde är 8, blir vi många spelare så kommer jag hjälpa alla vid sidan av så att alla kommer in i spelet tills var och en lärt sig det viktigaste och klarar sig själv.

Vi kommer att ha flera Cashflow spelbräden med spelspråk på både svenska och engelska så att alla skall kunna vara med och spela på något bräde oavsett hur bra på svenska man är.

Ifall ni har vänner ni skulle vilja bjuda med ta med dem, vi kommer fördela alla spelare på bräden efter önskemål och om någon/några vill spela mer klassiska brädspel så kommer även monopol och några andra affärsspel finnas för spelande.

En liten varning! CASFLOW spelet är försvinnande roligt när man väl kommit igång, normalt är speltiden 2 timmar men ofta blir det så skoj så att man vill dra ut på tiden längre, men detta är individuellt.

Läs mer: http://www.richdad.com/apps-games/cashflow-101.aspx

Video med spelintroduktion av Robert Kiyosaki:

Anmäl dig till evenemanget om du vill vara med, ifall du har önskemål att vara med på ett specifikt bräde, lämna en kommentar med vilket bräde som du vill spela på.

Dag/datum/tid: Varje onsdag kl. 18.00
Plats: På fartyget M/S Birger Jarl, Stadsgårdshamnen 22, kajen vid Fotografiska museet, ca. 5 min gångväg från T-Slussen, rekommenderad parkering: Stigbergsgaraget, Renstiernas gata 5.

Allt deltagande är helt GRATIS och du får ta med dig hur många vänner du vill, anmäl dig bara här på Facebook och hur många vänner du tar med i en kommentar så att vi kan uppskatta hur många som kommer.

För att få spela Cashflow spelet så finns det spelklubbar runt om i världen som tar från ca. 250kr för att man skall få vara med och spela Cashflow i utbildningssyfte. Men här är det helt GRATIS då vi som arrangerar helt enkelt älskar att spela spelet och gärna vill dela med oss av de lärdomar spelet ger till alla som spelar det.


Bästa hälsningar
Björn, Marcus & Alexander

Share with friends

Date and Time

Location

M/S Birger Jarl

Stadsgårdshamnen 22

11645 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved