€12.50

Carrière Lunch 7 juni 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Boundless Ambition

Wageningseberg 1

3825 GR Amersfoort

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Met een aantal ambitieuze vrouwen tijdens een smakelijke lunch over jullie uitdagingen bij je carrière praten? Jouw prangende carrière vraag aan mij stellen?

Tot de ontdekking komen dat jij niet de enige bent met steeds terug komende onzekerheden? Horen dat die ándere ambitieuze dame zichzelf helemaal niet zo succesvol vindt als jij denkt?

Het blijkt elke keer weer als ik een aantal ambitieuze vrouwen bij elkaar heb, zo verschillend in hoe ze zijn gekomen op het punt waar ze nu staan, zo verschillend in wat ze doen, zo verschillend in wie ze zijn.

En toch, tegelijkertijd ook zo hetzelfde, zoveel herkenning, zoveel aanknopingspunten. Alleen dát al is voor velen een grote opluchting en geeft meer vertrouwen in hun carrière pad.

Wil jij dat ook?

Kom naar de Carrière Lunch bij mij thuis aan de eettafel in Amersfoort en je gaat met een gevulde buik, mooie inzichten, veel herkenning en tips & tricks weer weg. Goede deal toch?

Ben jij of ken jij een ambitieuze vrouw die soms twijfelt of ze het wel goed doet, of ze wel de juiste beslissingen heeft genomen. Ben jij of ken jij een ambitieuze vrouw die zich regelmatig schuldig voelt om wat ze doet?

Schrijf je in voor de Carrière Lunch!

Share with friends

Date and Time

Location

Boundless Ambition

Wageningseberg 1

3825 GR Amersfoort

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved