Free

#byggbranschenskvinnor part 3

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Svenskt Näringsliv

19 Storgatan

114 51 Östermalm

Sweden

View Map

Event description
Nätverksträff för #byggbranschenskvinnor part 3! Kvällens tema: Kvinnorna till toppen.

About this Event

Varmt välkomna till nätverksträffen #byggbranschenskvinnor part 3!

Tillsammans med Sveriges byggindustrier vill vi välkomna dig till en inspirerande nätverksträff där kvällens tema är: Kvinnorna till toppen!

Denna kväll kommer dörrarna till Svenskt Näringsliv att öppnas - för just dig. Här kommer vi att dela med oss av inspirerande entreprenörshistorier, där även jag kommer att dela med mig om varför jag valde att bli entreprenör. Utöver det kommer du få tips och råd på hur du kan gå tillväga för att driva eget.

Förvänta dig en unik eftermiddag i en av de mäktigaste lokalerna i Stockholm.

Det är ett begränsat antal platser, så anmäl dig snarast! Vi hoppas på att se just dig där!

I min roll som bygginspiratör brinner jag för att skapa ett forum där #byggbranschenskvinnor får möjlighet att bygga ett starkt nätverk. Ett forum där ni får energi, inspiration och massvis med tips samt råd av varandra.

Byggbranschenskvinnor är ett värdebaserat nätverk, syftet är att vi ska ge värde till varandras resor. Målsättningen är att vi ska kunna hjälpa varandra uppnå våra drömmar och mål.

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för 3.600 bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Organisationen verkar för att förbättra villkoren för sina egna medlemsföretag och bygg- och anläggningsbranschen i stort.

Sandra (Byggsandra) Mobaraki driver den digitala plattformen på instagram (byggsandra) där hon skriver om byggbranschen. Sandra är en bygginspiratör, entreprenör, nyhetsmorgons byggprofil samt en kommande barnboksfigur. Utöver detta så konsultar och föreläser hon.

Share with friends

Date and Time

Location

Svenskt Näringsliv

19 Storgatan

114 51 Östermalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved