kr495

byBrick Round Table - Att leda digital transformation

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Västsvenska Handelskammaren

49 Parkgatan

411 38 Heden

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Vi är inne i vad vi kallar den fjärde industriella revolutionen, där digitaliseringen slår igenom med en otrolig kraft. Förändringen går i eskalerande takt och påverkar såväl samhället som näringsliv och offentlig sektor ur ett 360-graders perspektiv. Vi ser hur utbildning, kompetens och anställningsformer förändras, produktion robotiseras, konkurrensen ökar och kundbeteende förändras. Vi hittar nya sätt att samla information och många företag ser över sina affärsmodeller, erbjudanden, marknadsföring och försäljningskanaler vilket i sin tur förändrar förutsättningarna för transporter och leveranser av varor och tjänster.

Detta ställer stora krav på att både det svenska samhället men också att det enskilda företaget hänger med i utvecklingen och förändrar sig.

Hur kan du som ledare koppla ett grepp om alla dessa områden för att få med dig både människor och teknik och transformera din befintliga verksamhet in det nya?

Under denna givande förmiddag arrangerar vi vårt populära byBrick Round Table där du som på ett eller annat sätt ansvarar för den digitala transformationen på ditt företag får möjlighet att lära dig mer och utbyta erfarenheter med andra ledare, under vägledning av byBrick Management.


Som certifierad partner till DigJourney utgår vi från metodiken som vi själva arbetar med i våra uppdrag, och som finns i boken "Att leda digital transformation". Vi kommer bl.a. belysa de 9 viktiga motorer dvs. förmågor som alla behövs för att lyckas med sin digitala transformation.

Vi avslutar med en nätverkande lunch kl. 12:00 - 13:00. Har du några speciella önskemål eller allergier ser vi gärna att du meddelar oss detta.

I priset ingår boken Att leda Digital Transformation av Joakim Jansson och Marie Andervin som du får av oss på plats (värde 379 kr).

Share with friends

Date and Time

Location

Västsvenska Handelskammaren

49 Parkgatan

411 38 Heden

Sweden

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved