kr1,800.75

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Malmö

Sweden

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Under den här helgkursen, får du som varit med på Sonjas Brickvävning Steg 1 och/eller du som tidigare vävt med brickor fortsätta att ta del av Sonjas expertis i brickvävning.

Den här kurshelgen kommer innehålla en repetition av grunderna, genomgång av mönsterkonstruktion, flätning, att lyfta enskilda brickor eller partier av vävbredden, att väva med olika garnkvalitéer i samma uppsättning, vävning med ett alternativt två tomma hål i brickorna, rundväv, avslutningar och montering samt mer historik och brickvävningens förekomst i olika kulturer.

En mer detaljerad information kommer närmare kursdatum i höst.

Ledare: Sonja Berlin, som ställer ut på Vävstolsmuséet i Glimåkra 20 september - 17 oktober och medverkar som föreläsare på VÄV - 17 i Växjö, fredagen den 22 september. www.sonjaberlin.com

Tider: Kursen hålls under en helg kl 9-16, både lördagen och söndagen, med avbrott för lunch (möjlighet att värma medhavd lunch finns på plats, annars finns lunchställen i närheten).

Plats: Lokal i Malmö, information om var kommer vid anmälan.

Att ta med: Ta med eget garn och vävbrickor om du inte vill köpa på plats. Kostnad för material tillkommer med 400 kr om man köper av Sonja på plats.

Mer detaljerad material-lista erhålls vid anmälan.

Antal platser: Minst 10

Kostnad: 1750 kr + anmälningsavgift på 65 kr

Ingen återköp från och med 30 dagar innan kursens start. Avgift återbetalas endast om kursen ställs in (vid mindre antal anmälningar än 10 deltagare).TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort så kommer du vidare till en betalsida. Rulla då lite ner på skärmen till den grå "knappen" där det står "pay with card" (finns nedanför den blå för Paypal). Klicka på den så kommer du vidare till själva kortbetalningen där du fyller i kortuppgifter och namn.

När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.

Frågor? Maila oss på stadenmalmoshemslojd@gmail.com så löser vi det mesta!

Share with friends

Date and Time

Location

Malmö

Sweden

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved