Free

[Breakfast session] Maak je kmo future-proof en win de war for customers &...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

HAL 16

7 Dok-Noord

9000 Gent

Belgium

View Map

Event description

Description

“If you take care of your employees, they will take care of the customers.” Richard Branson

Als kmo staat u voor heel wat uitdagingen. Denk maar aan competitiviteit, wijzigende fiscaliteit en wetgeving, administratieve belasting, aanwerven en behouden van talent, … Dit terwijl u zich eigenlijk wilt focussen op uw core business?

Ook wij hebben geen pasklare oplossing voor al deze zaken, maar samen met TeamLeader wil Attentia een aantal van deze topics tackelen en u op weg helpen om klanten en talenten te scoren. En dat doen we met deze boeiende agenda:

  • Een bezielend verhaal rond employee experience en employer branding door Teamleader. Zij vertellen hoe ze in 6 jaar groeiden van een team van 3 naar een organisatie van 180 medewerkers. Benieuwd naar hun sleutels tot succes? Bovendien prikkelen ze onze nieuwsgierigheid met een klantenverhaal dat illustreert hoe zij hun klanten helpen in de war for customers.

  • Investeren in uw werkgeversimago en uw bedrijfscultuur hoeft heus niet altijd duur te zijn. Maar door er aandacht aan te besteden, haalt u er wel een grote troef mee binnen! Teamleader en Attentia tonen aan dat werknemerstevredenheid zoveel meer is dan verloning, de nieuwste smartphone of een hippe wagen.

  • We zetten een aantal sociaal-juridische data op een rijtje, zodat u goed voorbereid 2019 tegemoet kunt gaan. Wat met de sociale verkiezingen die er aankomen? En welke impact heeft de arbeidsdeal op de Vlaamse kmo?

Mis onze breakfast session niet en schrijf u vandaag nog in, want plaatsen zijn beperkt.

Programma

9u00: ontvangst met brunch

9u30: Teamleader – Work smarter

10u00: Attentia – Feeling good, works great

10u30: Attentia Legal – Sociaal-juridische actua voor 2019

11u00: Netwerking

Er is een ondergrondse parking voorzien aan Dok Noord.

Share with friends

Date and Time

Location

HAL 16

7 Dok-Noord

9000 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved