Free

Breakfast Club - Designed Experiences

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Everland

c/o Kontrapunkt

Nikolaj Plads 2, 4. sal

1067 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Hvad du drikker til rockkoncerten, er nok forskelligt fra det, du serverer til din datters konfirmationsfest. Det virker næsten som en selvfølge. “Sådan er det jo bare”.

En designers rolle er i høj grad at skabe “sådan er det jo bare”-oplevelser. Engagerende brandoplevelser, der er tilpasset den kulturelle kontekst, et brands position og forbrugerens ønskede selvopfattelse.

Stærke brands skabes nemlig ikke blot ved at forstå forbrugerens generelle behov, men ved at være det mest relevante valg i købs- og forbrugsøjeblikket. Som et festligt indslag, sundt alternativ, romantisk overraskelse eller rebelsk statement.

Den 20. juni inviterer Everland på morgenkaffe og en snak om de tendenser og overvejelser, brands bør gøre sig, når deres løfte oversættes til design.


Hvem holder oplæg?

Laurits Brückner Jensen & Oliver Borg von Bülow, Kontrapunkt

Retail er under forandring. Laurits Brückner Jensen og Oliver Borg von Bülow fra Kontrapunkt vil fortælle om butikkernes forvandling fra salgskanal til showroom med udgangspunkt i deres arbejde for AIAIAI, Rezet og Libratone.

Læs mere på www.kontrapunkt.com


Mikael Tonning, Everland

Som Design Director for Everland har Mikael Tonning skabt engagerende designoplevelser for mange af landets største brands - inklusiv Carlsberg, Lagkagehuset og REMA 1000. Mikael vil sætte fokus på packaging design og produktidentitet, og fortælle om nogle af de tendenser, der definerer FMCG-markedet lige nu.

Læs mere på www.everland.dk


Everland Breakfast Club.

Everland Breakfast Club er talks, der sætter fokus på brands’ fremtidige forbrugerrelevans i en tid, hvor konstant forandring er blevet hverdag.

Kommende talks annonceres løbende via invitationer og på www.everland.dk

Share with friends

Date and Time

Location

Everland

c/o Kontrapunkt

Nikolaj Plads 2, 4. sal

1067 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved