Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Brasschaat Braves BSC

Bijsterveld 3

2930 Brasschaat

Belgium

View Map

Event description
2° Braves Business Night

About this Event

We heten je graag welkom op onze 2de Braves Business Night !

Tijdens de eerste Braves Business Night afgelopen 26 november mochten we meer dan 50 deelnemers verwelkomen. Al héél snel werd door velen de wens uitgesproken om een tweede evenement te organiseren.

Ook tijdens deze tweede BBN willen wij ondernemers en clubleden met elkaar in verbinding brengen én een waardevolle avond aanbieden. Voor ondernemers is het dé ideale manier om te netwerken binnen de club en zo nieuwe opportuniteiten te ontdekken. Ben je geen ondernemer maar gewoon lid van onze Braves familie, dan ben je ook meer dan welkom. Het is de ideale manier om een keer op een andere manier in contact te komen met mensen die je op de club wel eens ziet.

We zijn ambitieus voor deze tweede editie en willen het clubhuis uitverkopen. We kunnen 100 deelnemers ontvangen. Schrijf je dus NU in want wij hebben niet minder dan Jef Staes kunnen strikken om af te zakken naar ons clubhuis.

Jef is een internationaal gerenommeerd spreker en auteur en zal ons tijdens zijn key-note interessante inzichten geven over zijn visie over bedrijfscultuur, innovatie en ons onderwijssysteem. NIET TE MISSEN !!

De avond ziet er als volgt uit :

19.30 uur : welkom & registratie

20.00 uur : Braves visie 2020

20.30 uur : Jef Staes

22.30 uur : netwerkgelegenheid

SCHRIJF JE NU IN.

Ken je interessante mensen of ondernemers die je graag op de club wil uitnodigen, dan kan dat. De enige voorwaarde is dat je je registreert.

Share with friends

Date and Time

Location

Brasschaat Braves BSC

Bijsterveld 3

2930 Brasschaat

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved