Free

BRANSCHSPECIFIK WORKSHOP: BYGG OCH FASTIGHET - MALMÖ

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Malmö Börshus

2 Skeppsbron

211 20 Gamla Staden

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Världens ledare har satt agendan: 193 FN-länder har beslutat om 17 globala hållbarhetsmål som ska uppnås senast 2030. För första gången någonsin har alla länder och aktörer en gemensam målbild för en hållbar framtid. Den privata sektorn har en nyckelroll att spela för att målen ska nås.

Denna slutsålda workshop från i höstas ges nu på två platser till i vinter.

Vi erbjuder ditt företag en unik möjlighet att delta på en branschspecifik workshop med fokus på: Hur kan hållbarhetsmålen kopplas till Era dagliga utmaningar i Er verksamhet? Hur kan Ert företag bidra i arbetet och samtidigt skapa affärsmöjligheter och riskminimera? Hur blir målen en naturlig del i er strategi och hur kan man prioritera?

Under dagen kommer ni få lära er om och praktiskt använda verktyg för att arbeta strategiskt med de globala målen i er verksamhet. Under dagen ges goda möjligheter att diskutera och utbyta erfarenheter med branschkollegor och expertis.

WORKSHOPENS UPPLÄGG

Överblick och kunskap kring de globala hållbarhetsmålen samt relevanta och användbara publikationer (forskning och affärsperspektiv).
Få förståelse hur de globala hållbarhetsmålen kan sättas i ett affärsstrategiskt sammanhang.
Inspiration via goda exempel för bygg- och fastighetsbranschen.
Att använda metoden backcasting för att integrera hållbarhetsmålen i den egna verksamheten, via praktiska övningar: Hur ser er verksamhet ut när ni med affärsframgång har bidragit till målen? Hur tar ni smarta steg på vägen mot målet genom att hantera Era utmaningar i branschen?
Introduktion till verktyget Future Fit Business Benchmark - träna på att använda ett verktyg som sätter företaget och affären i fokus när man arbetar mot de globala målen.
Att kommunicera och skapa engagemang hos intressenter (medarbetare, leverantörer, kunder m.fl.).

Datum: 5 december 2017

Tid: 09.00 –16.00

Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris: 7 900 kronor exklusive moms

i priset ingår lunch och kaffe/te med tilltugg.


Välkomna!

Share with friends

Date and Time

Location

Malmö Börshus

2 Skeppsbron

211 20 Gamla Staden

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved