Free

Brandhacking boeklancering

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Paleis op de Meir (Koninklijk Paleis)

50 Meir

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description
Boeklancering van Brandhacking, het fonkelnieuwe boek van merkstrateeg Stef Verbeeck

About this Event

Merken staan meer dan ooit op een kantelpunt. Ze moeten de recepten uit het verleden finaal achter zich laten en inzetten op een strategie van emotionele positionering, klantcentriciteit en waardevolle belevingen. Tegelijk moeten ze het hoofd kunnen bieden aan uitdagingen zoals de razendsnelle digitalisering, het verdwijnen van vertrouwen in reclame en de steeds veeleisender klant.

Om een antwoord te bieden op deze woelige tijden, introduceer ik u graag aan het concept "brandhacking" en mijn fonkelnieuwe gelijknamige boek. In Brandhacking maak ik u wegwijs in zeven manieren om {$company} onmisbaar te maken, ook zonder te vervallen in hip jargon en het uitgeven van fortuinen aan marketingcampagnes. Brandhacking is een pleidooi om uw merk te herwaarderen als uw belangrijkste strategische asset en tegelijk een praktische leidraad bij het doeltreffend investeren in interacties met uw doelpubliek.

Graag nodig ik u persoonlijk uit om kennis te maken met het boek en de inzichten op de VIP-boeklancering van Brandhacking. Bevestig uw deelname aan ons event op donderdag 26 maart 2020 om 19.30u in het Paleis op de Meir te Antwerpen.

Share with friends

Date and Time

Location

Paleis op de Meir (Koninklijk Paleis)

50 Meir

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved