Free

Brains for breakfast - Nr. 1 (Aarhus)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Dokk1

2 Hack Kampmanns Plads

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
Spis, lyt og lær at håndtere forbrugeren i 2020, når IUM & Marvelous inviterer til seminar

About this Event

Den besværlige type?

Der er mange trends i spil, så det er ikke nemt at blive klog på 2020 forbrugeren. Det er den sensitive forbruger, der både fremstår vidende og forvirret. Som siger én ting og gør noget andet. Som både mener, at brands ikke skal blande sig for meget, og så kræver at opbygge meningsfulde relationer til de brands, der er inkluderende og fremfor alt ægte.

Det er også en forbruger, der researcher meget og engagerer sig i brands og produkter – men som samtidigt ønsker at slukke støjen fra medier og annoncering. Forbrugeren har mange krav, ikke mindst til sig selv

Fra forvirring til indsigt

2020 forbrugeren er svær at regne ud – for hvor meget betyder de mange trends egentlig for din målgruppes meninger, holdninger og adfærd? På vores morgenseminar sætter vi ikke kun fokus på 2020 trends. Vi vil et spadestik dybere, så vi sammen bliver bedre til at kvalificere og bruge trends i forhold til dit brand, din branche og din forbruger.

Det får du:

Vi vil præsentere en ramme for det strategiske arbejde med kulturelle strømninger, som du kan bruge til at finde vej i tendensjunglen. Vi kommer med input til analyser og værktøjer, som hjælper dig til at forstå hele mennesket bag målgruppen, og hvordan du kan bruge den indsigt til at skabe relevante kommunikationsløsninger til den komplekse 2020 forbruger. Det hele rodfæstes i virkeligheden gennem konkrete eksempler fra huset til at kickstarte jeres eget arbejde med den komplicerede forbruger.

Kom!

Så meld dig til, og hiv gerne en ven med, som også kunne have glæde af dejlig kaffe, morgenmad og dybe indsigter.

Vi glæder os til at se dig.

Share with friends

Date and Time

Location

Dokk1

2 Hack Kampmanns Plads

8000 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved