€37.89

Bosbad Amsterdamse Bos / Forest Bathing Amsterdamse Bos

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amsterdamse Bos

Bosrandweg

1182 DB Amstelveen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Beleef het Amsterdamse Bos op een vertraagde, verstillende en zintuigelijke manier. Kom tot rust en jezelf middels dit bosbad.

About this Event

The Forest Bathing Circle neemt je mee naar het Amsterdamse Bos, op deze zondagmiddag, aan het begin van de herfst. Ervaar wat bosbaden voor en met je kan doen. Vertraging, verstilling, plezier en verwondering.

Ontmoetingspunt

We ontmoeten elkaar op de Parkeerplaats Bosrand weg. Er is een parkeerplaats voor zowel fietsen als auto's. Er zijn geen toiletten aanwezig.

Tijd 14.00-17.00. We starten om 14.00 uur stipt, dus wees uiterlijk 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig.

Prijs: 35 euro

De prijs is inclusief begeleiding van Eefje Ludwig, FTI-gecertificeerde gids, thee en versnapering.

De prijs is exclusief transport van en naar het ontmoetingspunt.

Voor wie?

Bosbaden of forest bathing is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open vizier en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet weinig kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.

- Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.

- Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

- Op de wandeling gaan maximaal 12 personen mee en minimaal 4. Vanwege Covid-19 volgen we alle richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM, inclusief een veilige afstand van 1,5 meter. Voor de wandeling ontvang je hierover meer informatie, of neem contact met mij op als je vragen hebt. Mochten er minder dan 4 aanmeldingen zijn dan wordt het bosbad geannuleerd en ontvang je de kosten weer terug of kan je je deelname bewaren voor een ander bosbad dat gepland staat.

- Dit bosbad wordt in principe in het Nederlands begeleid tenzij er deelnemers zijn die geen Nederlands begrijpen. Dan spreekt de gids Engels en kan jij als deelnemer, mocht je dat willen, alsnog in het Nederlands spreken op de momenten dat we ervaringen delen.

Wat gaan we doen?

Het bosbad duurt 3 uur waarin we onze zintuigen gebruiken om de natuur en het bos te ervaren. We vertragen en lopen eigenlijk maar weinig. Het is daarom ook geen wandeling zoals we dat meestal doen. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad drinken we thee met een kleine versnapering erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcirlce@gmail.com

Met het kopen van een kaartje ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle.

Share with friends

Date and Time

Location

Amsterdamse Bos

Bosrandweg

1182 DB Amstelveen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved