Gratis

Börshajen Academy 2018

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Hovet

Globentorget 2

Johanneshov

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Varmt välkomna till Börshajen Academy på Hovet i Stockholm! Vi har planerat detta i över 1 år och vi ser fram emot att låta er få ta del av konceptet. Vi vill att fler ska skapa egen ekonomisk frihet. Därför slår vi upp dörrarna till Hovet och bjuder på norra Europas största finansevent. De kunnigaste talarna och tyngsta profilerna kommer. Biljetterna är gratis. Du får allt du behöver för att komma igång (eller för att växla upp om du redan är igång).

Här kan du registera dig för gratisbiljetter. Efter registreringen kommer du att få ett mail skickad till dig med biljetten - så det är viktigt att ange rätt mail.

- Evenemanget är helt kostnadsfritt
- Max en biljett och plats per person (alla platser är sittplatser)
- Om du får förhinder, så ansvarar du för att avboka din biljett senast event start(avbokning är kostnadsfri), arrangören debitera en kostnad på 495 vid utebliven incheckning
- Presentationerna och informationen som du tar del av under dagen är inspiration och ges utifrån de valda talarnas perspektiv. Du som gäst ansvarar för att själv analysera informationen och fatta egna beslut därefter.

Vi ser fram emot att genomföra världens första Börshajen Academy med dig i Stockholm. Varmt välkommen!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Hovet

Globentorget 2

Johanneshov

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved