€21.50

BORGERWOOD 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Spoor Oost & Trix

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Event description

Description

Op zaterdag 21 juli strijkt het eigenzinnige muziek- en belevingsfestival Borgerwood voor de vierde keer neer op de oude spoorwegsite Spoor Oost. Indie, rock en electronica door de bands van morgen. Een frisse speler die op het scherp van de snee zit sinds 2015, eigenzinnig en toegankelijk!

Het programma voor 2018 wordt bekendgemaakt in mei, early bird tickets zijn nu al te koop. Met dit ticket krijg je toegang tot het dag- en avondprogramma.

Ook aan de dansbenen wordt gedacht. Op een sfeervol aangeklede dansvloer nodigt het festival lokale DJ crews uit: Antwerpse clubs en organisatoren met een vinger aan de pols van de Antwerpse clubscene.

Vorig jaar getest en meer dan gesmaakt: de secret stages. Onaangekondigd treden er gedurende de dag verschillende acts op vanuit omgebouwde zeecontainers, kort en krachtig. Hier laten de geluiden uit de underground even hun gelaat zien, van experimentele elektronica tot garagerock.

Borgerwood doet er alles aan om naast de oren ook de andere zintuigen te prikkelen. Een uitgekiende kwalitatieve selectie van foodtrucks zorgt voor lekkers uit de hele wereld, van Indische hamburgers, over handgesneden Belgische frietjes tot Nepalese noodles en Zuid-Amerikaanse empanadas.

Nadat de laatste noten in openlucht worden gespeeld, gaat het feest verder in Trix, waar de nadruk ligt op de hedendaagse elektronische muziek in de Club, en bredere DJ’s in het Trix Café.

www.borgerwood.be
www.facebook.be/borgerwood

Share with friends

Date and Time

Location

Spoor Oost & Trix

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved