Free

BorgerHub Startup Marathon

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

BorgerHub

92 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description
Welkom in Borgerhub! Op 10 maart lanceren we met trots onze eerste Startup Marathon in de nieuwe MolenGeek HQ in het centrum van Borgerhout.

About this Event

Welkom in Borgerhub!

Vier jaar geleden lanceerde het MolenGeek-team hun allereerste hackathon in Brussel; een weekend vol ondernemerschap, hard werken en vooral ideeën klaar om startups te worden.

Op 10 maart lanceren we met trots onze eerste "Startup Marathon" in de nieuwe MolenGeek HQ in het centrum van Borgerhout. Dit evenement staat open voor alle gemotiveerde mensen, ongeacht hun leeftijd, geslacht of professionele achtergrond, en laat hen toe hun ideeën gedurende 48 uur te ontwikkelen!

Wil je jouw ideeën snel testen en lanceren zodat ze volledig operationeel en winstgevend worden? Of zoekt u liever een gemotiveerde team om een gezamenlijk project op te zetten?

Ons team van coaches en innovators wacht op jou en vijftig andere deelnemers voor een heel weekend.

Jouw eerste hackathon is een ervaring die je je de rest van uw leven zult herinneren! Dus schrijf je vandaag nog in, de plaatsen zijn beperkt!

Nog steeds aan het twijfelen? Bekijk de video's van onze vorige hackathons of blijf op de hoogte van nieuwe communicatie.

Deze hackathon wordt met trots ondersteund door : Proximus, Google en Fondation Butterfly

Share with friends

Date and Time

Location

BorgerHub

92 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved