Free

BNO Zwolle Avond #7

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Theatergroep De Jonge Honden

8011 CA Zwolle

Netherlands

View Map

Event description

Description

Spreker #1 — Nadieh Bremer
De eerste spreker van de avond is Nadieh Bremer! Na het afronden van haar studie Sterrenkunde in 2011, ging Nadieh Bremer aan de slag bij consultancybureau Deloitte als data-scientist. Voor de bijna wekelijkse presentaties aan klanten was ze steeds meer bezig met visualisatie. In de loop van de tijd kwam ze erachter dat ze het visualiseren van data leuker vindt dan de analyse ervan. In 2015 stapte ze over naar betaalplatform Adyen, waar ze als data visualization designer aan de slag ging. Sinds begin dit jaar werkt Bremer als zelfstandig data visualization designer onder de naam Visual Cinnamon.

Spreker #2 — Leon de Korte (De Correspondent)
Leon de Korte (1988) komt vertellen over zijn rol als ontwerper van infographics op de redactie van De Correspondent, een dagelijks en digitaal medium dat de waan van de dag wil overstijgen. Leon studeerde af aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Hij werkte daarna onder andere als journalistiek ontwerper bij de KRO-NCRV. Nu ontwerpt hij infographics op de redactie van De Correspondent.
BNO Zwolle organiseert inspirerende avonden met lezingen door ontwerpers en spraakmakende personen uit aanverwante disciplines. Op woensdagavond 4 april 2018 zal de zevende BNO Zwolle Avond plaatsvinden.

Datum: Woensdag 4 april 2018
Locatie: Theatergroep de Jonge Honden
Adres: Westerlaan 9, 8011 CA Zwolle
Tijd: 19:45 uur (vanaf 19.30 uur inloop)
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro (pinnen kan!)
Meer info onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/bnozwolle/

Share with friends

Date and Time

Location

Theatergroep De Jonge Honden

8011 CA Zwolle

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved