Blockchainlab - de introductie
Sales Ended
Blockchainlab - de introductie

Blockchainlab - de introductie

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Iquality Business Solutions BV

52 Jonkerbosplein

6534 AB Nijmegen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

De opkomst van Blockchain

De term ‘blockchain’ is onlosmakelijk verbonden met bitcoin en dat is niet zo vreemd. Door de introductie van deze munteenheid in 2009, en de enorme publiciteit daaromheen is de technologie bij een groot publiek bekend geworden. En hoewel er veel is geschreven over bitcoin, is het toch vooral de onderliggende blockchain technologie die revolutionair is. Cryptocurrency (zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple) is maar een enkel voorbeeld van de vele mogelijke mogelijkheden die blockchain biedt. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee vastleggen wie welke eigendommen bezit. En alle transacties die met een blockchain worden vastgelegd hoeven niet per se betalingen te zijn. Het kunnen bijvoorbeeld ook stappen in een logistieke keten of een productieproces zijn.

Blockchain binnen jouw bedrijfstak?

In jouw bedrijfstak word je ook vaker gewezen op de mogelijkheden die blockchain technologie zou kunnen gaan bieden. Jij bent er, net zoals wij, van overtuigd dat blockchain heel belangrijk gaat worden, maar ook dat niemand nog precies weet hoe belangrijk en voor welke toepassingen. Toch willen wij zaken voor jou tastbaar maken in het Blockchainlab in een dag. We beginnen deze dag door vragen te beantwoorden;

  • Wat is Blockchain?
  • De voor- en nadelen
  • Toepassingen van blockchain

De middagsessie gebruiken we om enkele praktijkvoorbeelden laten zien. Aan de hand van enkele nieuwe businessmodellen met ondersteunende prototypes willen wij je laten ervaren wat de mogelijkheden van blockchain kunnen zijn.

Minimale deelname 4 personen.
Share with friends

Date and Time

Location

Iquality Business Solutions BV

52 Jonkerbosplein

6534 AB Nijmegen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved