Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Het Bolwerk - Fort 5 te Edegem

Binnenfort Fort 5

Vestinglaan 55

2650 Edegem

Belgium

View Map

Event description

Description

Paul Bessems heeft samen met Walter Bril het boek Blockchain Organiseren geschreven. Op 8 juni komt hij erover spreken in Het Bolwerk te Edegem. Paul is oprichter van Weconomics Foundations en Weconet.

Een aantal initiatieven in de circulaire-, functionele-, collaboratieve- en deeleconomie bereiden via de principes van blockchain organiseren hun opschaling en EU GDPR compliancy volop voor. We lichten een aantal voorbeelden tijdens het event toe. En er is kans tot netwerking om ook uw eigen project verder te brengen.

Over het boek
Hoewel de impact van Blockchain Organiseren op langere termijn groot zal zijn, zal de inbedding van Blockchain Organiseren in ons dagelijks leven, eerder evolutionair dan revolutionair zijn. Het boek richt zich vooral op de organisatorische inbedding van blockchaintechnologie.

Over Co:Inpetto
Co:Inpetto ontwerpt over organiserende eenheden heen processen die via privacy by design en blockchain principes kunnen opschalen. Co:Inpetto is partner van Weconomics Foundations en Weconet.


Over Het Bolwerk
Het Bolwerk is een initiatief van Appelblauw Zeegroen. Appelblauw Zeegroen is gericht op nieuw organiseren. Het Bolwerk ontvangt in zijn unieke infrastructuur.

Doelgroep voor het event en boek
We richten ons op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen. Wij denken aan organisatieontwerpers, (IT)architecten, beleidsmakers, onderzoekers, adviseurs, trainers en softwareontwikkelaars.

We starten om 19.00 uur, welkom vanaf 18.30 uur

Heb je vragen ? Neem contact.
Het boek Blockchain Organiseren zal te koop worden aangeboden tijdens het event.

P.S.: als 19 mei je beter zou passen, dan kan je ook een symposium rond het boek bijwonen in Nederland - meer info.

Share with friends

Date and Time

Location

Het Bolwerk - Fort 5 te Edegem

Binnenfort Fort 5

Vestinglaan 55

2650 Edegem

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved