Bli med Kongsberg Innovasjon til Oslo Business Expo 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oslo Kongressenter

Youngsgate 21

0181

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Vi hos Kongsberg Innovasjon har gleden av å invitere deg til å bli med oss på Oslo Business Expo.

Arrangementet finner sted på Oslo Kongressenter den 29. oktober og Kongsberg Innovation er selvfølgelig partner og utstiller. Vi kan derfor invitere med oss 50 personer som kan delta på arrangementet gratis.


Dette får du

På Oslo Business Expo vil du få tilgang til 3 konferansespor full av inspirasjon, praktiske råd og kunnskap om lederskap, teknologi, markedsføring, business trends med mer.

Du vil ha full tilgang til flere konferansespor, utstillingen, profesjonelle foredragsholdere fra første til siste sekund samt eventuelt middag for de som ønsker litt ekstra nettverkingsmuligheter.

Se Hele programmet på businessexpo.no/oslo


Business Track

Vi skal gi ledere i små og mellomstore bedrifter innblikk i hvordan de kan forberede seg til en ny digital hverdag. Business track er for deg som er leder i en etablert bedrift. Våre skreddersydde foredrag gir deg rådene for hvordan du tar i bruk ny teknologi for å forenkle driften, bygger gode nettverk, driver målrettet markedsføring.

Business Track dekker temaer innen: Teknologitrender, lederskap, kunstig intelligens, automatisering, markedsføring, endringsledelse, økonomistyring.


Startup Track - Skalering og Vekst

Startup sporet er en videreføring av det som tidligere var Gründermessen. Her får du gode foredragsholdere som hjelper deg å finne skalerbare forrettningsmodeller. Målet her er å gi deg en dytt i riktig retning og er tilpasset for deg som er en ambisiøs gründer.

Startup Track dekker temaer innen skalerbarhet, Crowdfunding, utfordringene du må kunne håndtere, kapital og finansiering, konkrete tips om å redusere risiko og bedre resultat.


Nyttige workshops og seminarer

Seminarene foregår i mindre møterom og her har vi seminarer som går mer i dybden med konkrete handlingsplaner innen ulike temaer om utvikling av bedrifter.


Begrenset antall billetter - derfor no show fee

Melder du deg på forventes det at du kommer eller sender en stedfortreder. Dukker du ikke opp tar du i realiteten muligheten bort fra en annen som ønsker å delta og du vil da bli fakturert en no show fee på kr. 500 + mva

Vi ser virkelig frem til å treffe deg den 29. oktober.

Date and Time

Location

Oslo Kongressenter

Youngsgate 21

0181

Norway

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved