kr198.74

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stockholms Tekniska Institut

7 Liljeholmstorget

Hiss A, plan 5

117 63 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Dags för ett nytt kapitel? Funderar du på att ta steget till att bli konsult? Få inspiration, tips och idéer från Ulrika Bohlin som driver sitt eget konsultbolag.

Välkommen till en inspirerande föreläsning där vi kommer att diskutera vägen till att starta och driva ett eget bolag. Ulrika kommer dela med sig av sina erfarenheter från sitt första år som egen och ge tips för uppstartsfasen.

Överallt omkring oss finns konsulter, antingen inhyrda via ett konsultbolag eller som egenföretagare. Kanske har du också funderat på att ta steget att bli konsult inom ditt område? Möjligheterna som konsult är oändliga och det är du som själv sätter gränserna och är ansvarig för din, och ditt bolags utveckling. Men vad krävs för att lyckas och vad kan vara bra att tänka på innan du tar steget?

Föreläsningen vänder sig till dig som är nyfiken på hur det är att gå från anställd till att driva eget som konsult.

Innehåll

  • Vägen dit
  • Utmaningar
  • Möjligheter
  • Tips
  • Öppen diskussion

Om föreläsaren

Ulrika Bohlin är utbildad civilingenjör och har arbetat som konsultchef, säljare och projektledare på större och mindre konsultbolag och driver sedan ett år tillbaka Ulrika Bohlin Consulting AB. Bolagets verksamhet sträcker sig över flera områden bl a projektledning, dryckeskunskap och föreläsare. Ulrika har även mångårig styrelseerfarenhet.

Share with friends

Date and Time

Location

Stockholms Tekniska Institut

7 Liljeholmstorget

Hiss A, plan 5

117 63 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved