Free

Black Friday webshop kursus - Livestream

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
DanDomain Event - Online kursus

About this Event

Er du klar til Black Friday?

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du får en effektiv marketingstrategi til din Black Friday? Og hvilke forberedelser der skal gøres, for at du opnår målbare resultater på din webshop?

DanDomain inviterer dig til ONLINE seminar om Black Friday, hvor vi i samarbejde med OnlinePlus klæder dig på til årets største handelsdag.

Vi afholder dette event fysisk i både Randers og København, hvor der er begrænsede pladser, men du kan også se det online d. 12. september ved at tilmelde dig her på siden. Så kan du sidde på kontoret eller derhjemme og høre mere om, hvordan du bliver klar til Black Friday. Og bare rolig - det er helt gratis!

Hvad bliver du klogere på?

Til seminaret om Black Friday vil du blive klogere på, hvordan du bedst muligt får markedsført din webshop, når CMO & Partner Jimmy Vejlemark fra OnlinePlus giver dig tips og tricks til en effektiv marketingstrategi. Og det er helt gratis!

I takt med at tiderne ændrer sig, følger tendenserne med. Ved seminaret præsenterer vi dig derfor for en række områder, der giver dig mulighed for at slå rekorder til Black Friday 2019.

Du bliver blandt andet klogere på:

  • Hvordan du skaber mere synlighed omkring din webshop
  • Hvordan du effektivt kan bruge Facebook og Instagram i din marketingstrategi
  • Hvordan du bør bruge nyhedsbreve før, under og efter Black Friday
  • Tips og tricks til annoncering i Google Ads
  • De nyeste funktioner og muligheder indenfor E-handel, og hvad der er ”musthaves” til årets Black Friday
  • Cases med eksempler på DanDomain-kunder, der sidste år eksekverende deres Black Friday med flotte resultater, der svarede til helt op til 6 måneders omsætning - på én dag!

Lyder det som noget for dig?

Så husk at tilmelde dig via linket, og få gode tips og tricks til din Black Friday, når OnlinePlus guider dig i brugen af SEO, SoMe, Google Ads og nyhedsbreve til dette års Black Friday.

Bemærk venligst:

Dette event er åbent for alle, der ønsker at vide mere om e-handel. Det er gratis at deltage i alle DanDomains Events.

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt både DanDomains nyhedsbrev og foredragsholderens nyhedsbrev. Du kan nemt afmelde dig begge nyhedsbreve, hvis det ikke har interesse.

VI SENDER LIVE - Du ser med online, når vi livestreamer fra det fysiske kursus, som dog kun er forbeholdt DanDomains kunder. Du modtager en e-mail med et adgangslink på selve dagen.

Vil du se alle DanDomain events?

DanDomain afholder hver måned gratis kurser og events, både fysiske og online. Det er altid gratis at deltage. Tilmeld dig, hvis du vil vide mere om e-handel, business strategy og digital markedsføring:

Share with friends

Date and Time

Save This Event

Event Saved