Bitcoin Cash meet-up with Roger Ver

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kodeljevo Castle

34 Koblarjeva ulica

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Event description

Description

Join us at the first ever Slovenian Bitcoin Cash meet-up!
Exclusive guest: Roger Ver!

After founding several successful companies in Silicon Valley, Roger began his Bitcoin journey in February 2011. Years before traditional venture capital firms became involved, he became the first person in the world to start investing in Bitcoin related-startups, and nearly single-handedly funded the entire first generation of Bitcoin businesses.

His current investments include Bitcoin, Blockchain, Bitpay, Kraken, and many many others. In his free time, he enjoys competing in Brazilian Jujitsu tournaments.

You are kindly invited to this unique event – a fantastic opportunity to exchange opinions, get first-hand info and, last but not least, try out crypto payments!

Programme:

1. Welcome speech by the organiser
2. Fireside chat with Roger Ver
3. Panel with Slovenian blockchain community representatives
4. Informal discussions and entertainment


The aim of this event is to present blockchain technology and cryptocurrency not only to crypto enthusiasts, but also to the wider public. We will also feature the wallets Bitcoin.com Wallet and Elipay and their advantages for the user.

Your invitation is available at one of the organizers. There will be 200 invitations for the event.

As a community, we are committed to the greater good – so the entry fee is two non-perishable food items for the Anina zvezdica / Ana's little star charity. Thank you for helping!


Organizers: Eligma, Slovenian Blockchain Association, Blockchain Alliance Europe, Bitcoin Association Slovenia, Blockchain Think Tank Slovenija


----------------------------------------------------------------------------------

Vabljeni na prvi slovenski Bitcoin Cash meet-up, ki ga bo otvoril ekskluzivni gost Roger Ver!

Roger Ver je pričel z vrsto uspešnih investicij v Silicijevi dolini, februarja 2011 pa se je posvetil kriptovaluti Bitcoin. Davno preden so se za to začeli zanimati tradicionalni vlagatelji, je prvi na svetu vlagal v zagonska podjetja, povezana z Bitcoinom, in skorajda sam financiral celotno prvo generacijo podjetij, ki so prihodnost videla v poslovanju s to valuto.

Med njegovimi novejšimi investicijami najdemo družbe Bitcoin, Blockchain, Bitpay, Kraken in še mnoge druge. V prostem času pa tekmuje v blazilskem jiu-jitsu.

Lepo vabljeni, da se podružimo v sproščenem vzdušju, izmenjamo mnenja, pridobimo informacije ter znanja iz prve roke in ne nazadnje tudi preizkusimo plačevanje s kriptovalutami!

Program dogodka:
1. Dobrodošlica organizatorjev
2. Pogovor z Rogerjem Verom
3. Okrogla miza z akterji v slovenskem blockchain prostoru
4. Druženje in zabava

Z dogodkom želimo kriptovalute in blockchain tehnologije približati ne le kripto navdušencem, temveč tudi širši javnosti. Predstavili bomo kripto denarnici Bitcoin.com Wallet in Elipay ter njune prednosti za uporabnike.

Vabilo dobite pri organizatorjih, na voljo pa jih je 200.

Ker nas kot skupnost navdihuje skupno dobro, sta vstopnina dve pakirani živili za dobrodelno organizacijo Anina zvezdica / Ana's little star. Iskrena hvala!

Organizatorji: Eligma, Slovenian Blockchain Association, Blockchain Alliance Europe, Bitcoin Association Slovenia, Blockchain Think Tank Slovenija

Date and Time

Location

Kodeljevo Castle

34 Koblarjeva ulica

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved