BiotechBuilders 2020 - Nätverksevent på temat AI! *FLYTTAT TILL 2021*

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Försäljningen har avslutats

Registreringar är stängda
Grattis till en lyckad registrering och varmt välkommen den 2:e September! Vi ses, BiotechBuilders

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Tekniska museet

7 Museivägen

115 27 Östermalm

Sweden

Se karta

Försäljningen har avslutats

Registreringar är stängda
Grattis till en lyckad registrering och varmt välkommen den 2:e September! Vi ses, BiotechBuilders
Beskrivning av evenemanget
Biotechbuilders decided to move the event to 2021 under the same theme. Please stay in touch for more updates and information.

Eventdetaljer

BiotechBuilders nätverksevent på temat Artificiell Intelligens - Varmt Välkommen! 

Artificiell Intelligens (AI) är inte framtiden. AI är HÄR och NU! Man kan redan idag se hur dessa datasystem förändrar och omvandlar industrisektorer i grunden. Och, i takt med att människor och maskiner i allt större grad samarbetar med varandra, och tekniken i allt större utsträckning blir mainstream, så frågar sig bolagsledare och entreprenörer vilka möjligheter tekniken medför för deras organisationer. Paradigmskiftet har börjat och vi på BiotechBuilders önskar därför att bjuda in till event på temat för att ta reda på mer. 

I detta exklusiva evenemang som är BY-INVITATION-ONLY bjuder vi in dig att delta i ett inspirerande forum för att samverka i nätverk med de mest inflytelserika profilerna i den Svenska Life Science-industrin. Vår förhoppning är att vi ska stärka det Svenska ekosystemet och samtidigt få svar på de allra hetaste frågorna inom AI. För att lyckas med det kommer vi till eventet samla ledande experter inom AI för att bjuda på en fullspäckad dag med workshops och paneldiskussioner på området. Dagen kommer till sin ära avslutas med en utsökt middag följt av nätverksbar. Allt detta sker under informella former för att skapa en interaktiv atmosfär vilt skild från allt tidigare nätverksevent ni varit på om detta är ert första besök. 

Varmt välkomna,

Stockholm BiotechBuilders Association (SBBA)

Mer information

Stockholm BiotechBuilders Association (SBBA) är en ideell organisation som årligen bjuder in ledande individer från den Svenska Life Science-industrin till ett nätverksmöte på olika teman. Eventet möjliggörs av våra eminenta sponsorer som ser värdet av ett starkt och blomstrande ekosystem.  

Inbjudan är personlig och antalet platser är begränsade. Därför önskar vi att ni anger om ni önskar deltaga så snabbt som möjligt. 

Ingen klädkod tillämpas. Dagen innehåller dock ett informellt tema som avslöjas vid ankomst till eventet och innebär allt som ofta utklädnad för att ge eventet dess charm och en mindre stolpig aura. Mycket skratt och glädje utlovas!

Eventuell ändringar och avbokningar med anledning av Covid-19 kommer delges alla registrerade deltagare i god tid. Säkerhet och hälsa är av högsta prioritet för oss och vi kommer därför fatta ett klokt och ansvarsfullt beslut när mer information är oss tillhanda. 

Eventet är kostnadsfritt och kommer ges på svenska. 

För mer information och frågor, vänligen kontakta oss på biotechbuilderssweden@gmail.com eller besök vår hemsida på http://www.biotechbuilders.se/


		BiotechBuilders 2020 - Nätverksevent på temat AI! *FLYTTAT TILL 2021* bild
Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Tekniska museet

7 Museivägen

115 27 Östermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad