€15 – €85

Biodanza Festival Amsterdam 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mirror Centre

3 Ter Gouwstraat

1093 JX Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Biodanza Festival Amsterdam 2019

Zin om te dansen? Andere mensen ontmoeten die ook zin hebben? Welkom op het tweede Biodanza Festival Amsterdam. Je kunt op deze dag kennismaken met biodanza, andere dansers ontmoeten en workshops volgen bij verschillende Nederlandse biodanza-docenten.

Deze dag wordt georganiseerd door de Esther Oskamp en Els Boon in samenwerking met het Mirror Centre, waar al ruim10 jaar wekelijks biodanza-workshops worden aangeboden.

Poëzie van de ontmoeting
Sinds 2002 wordt er in wekelijkse groepen in Nederland biodanza gegeven. In de loop der jaren zijn er steeds meer biodanza-docenten met groepen bij gekomen. Het festival is de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te dansen.

Samenkomen versterkt en verbindt. De gratie en de intimiteit van de dans brengen ons in een sfeer van gevoeligheid, afstemming, zorgvuldigheid, van intensiteit en waarachtigheid. In deze poëtische sfeer van de dans ontmoeten we elkaar op een ander niveau, op zielsniveau.

Wie komen er?
Alle biodancero’s en ook kinderen zijn welkom. Ook mensen die kennis willen maken met biodanza. Voor hen is er een speciale kennismakingsworkshop in het eerste blok. De andere workshops zijn voor mensen met enige ervaring. Dus neem je vrienden die willen kennismaken gelijk mee. Dans samen de beginners vivencia en stroom later door naar meer verdiepende vivencia’s. Het festival is een heerlijke gelegenheid om eens les te krijgen van een andere docent en nieuwe mensen te ontmoeten in de dans.

Programma
Gedurende de dag kun je verschillende workshops volgen. Naast reguliere vivencia’s, is er ook keuze uit een aantal specialistische workshops: biodanza en stem, biodanza en massage, biodanza met engelen en biodanza voor kinderen.

Er zijn drie tijdsblokken waarin je kan kiezen uit 3-4 verschillende workshops, gegeven door docenten uit heel Nederland. Tijdens het eerste blok zal er een kennismakingsworkshop zijn voor beginners.

Naast de workshops is er voldoende tijd om te chillen. Bij mooi weer in de heerlijke binnentuin van het Mirror Centre. Als afsluiting van de dag is er een gezamenlijk vegetarisch dinerbuffet. Trek in wat lekkers tussendoor? Aan de bar kun je wat hartigs of zoets kopen, evenals koffie en diverse andere drankjes. Thee en kannen water (met munt, citroen, sinaasappel etc) zijn de hele dag gratis.

Zin?

Meld je dan aan door op de groene 'Tickets'-button te klikken (rechts bovenin) en boek je ticket! Hoe eerder, hoe meer voordeel! Entree is inclusief 3 heerlijke vivencia's, thee. water en om de dag af te ronden een heerlijk vegetarisch dinerbuffet. Kaarten zijn 75 euro in de voorverkoop. Op 7 juli kun je een ticket online of aan de deur kopen voor 85 euro.

Nog meer informatie? Ga naar https://mirrorcentre.nl/biodanzafestival2019

Share with friends

Date and Time

Location

Mirror Centre

3 Ter Gouwstraat

1093 JX Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved