$20 – $55

Big Bluesy Weekend including Chowderfest 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tented Event - Shops at High Street

1430 Richmond Road

Williamsburg, Virginia 23185

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

We are thrilled to announce the return of The Big Bluesy to Williamsburg, Virginia on Saturday, November 4th. This will be part of a larger event weekend this year, kicking off with ChowderFest on Friday night, November 3rd and finishing off with a 'Bluesgrass' Festival' on Sunday, November 5th! Make the most of the weekend with a greatly discounted 3-day ticket, which are only available at pre-sale!

Please note that the event will be held at a NEW LOCATION this year! The events will be under a large tented area on the gorgeous greenspace at The Shops at High Street, conveniently located in the City of Williamsburg at 1430 Richmond Road. Food, beer, and wine will be available for purchase.

Our outstanding lineup of Saturday's performers include:

Jackie Scott & the Housewreckers
Jacob Vanko Band
The Michael Clark Band featuring Tracy Clark
VEXINE
Billy Joe Trio
Little Doors
Logan Layman
Kurt Crandall Band
Andrew Ballantyne
Andrew Shield Band
Tom Euler Band
Maya Walters
Zack Salsberry
MC'd and special appearances by Bobby BlackHat Walters

Sunday's lineup of performers include:

Dharma Bombs 11AM - 12PM
Chisman Creek Band 12:15 - 1:15
Runaway String Band 1:30 - 2:30
Bill and Pam Gurley with Fiddlesticks 2:45 - 3:45
Doug Austin and Steve Fisher 3:45-4
Lawrence & Cassidy of The HillBenders 4 - 5:15
The Raw Beets 5:30 - 6:45

A special THANKS to Chesapeake Bank, the Shops at High Street, and Williamsburg Area Arts Commission for helping make these events possible.

Saturday's tentative event schedule:
Andrew Shield Band - 11:00 (30 min)
Logan Layman -11:30 (15 min)
Little Doors - 11:45 (45 min)
Logan Layman - 12:30 (15 min)
Vexine - 12:45 (45 min)
Maya Walters - 1:30 (15 min)
Billy Joe Trio - 1:45 (60 min)
Maya Walters - 2:45 (15 min)
Tom Euler Band - 3:00 (75 min)
Zack Salsberry - 4:15 (15 min)
Kurt Crandall Band - 4:30 (75 min
Zack Salsberry - 5:45 (15 min)
Michael Clark Band - 6:00 (75 min)
Andrew Ballantyne -7:15 (15 min)
Jackie Scott & The Housewreckers - 7:30 (75 min)
Andrew Ballantyne - 8:45 (15 min)
Jacob Vanko - 9:00 (90 min)

**Please note that these times are for guideline only and any of these performances are subject to change.
Share with friends

Date and Time

Location

Tented Event - Shops at High Street

1430 Richmond Road

Williamsburg, Virginia 23185

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved