€575

Bevrijd je Brein Reboot Bootcamp

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Woensberg

Woensbergweg 5

1272 JP Huizen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Dit intensieve 3 daagse programma is een reboot voor een belangrijk deel van je leven: Je sociale leven en je gevoel van welzijn. Je gaat je sociale leven weer voornamelijk offline invullen. Daarnaast zal je meer gaan bereiken in je werk en weet je ook prive je prioriteiten te herschikken. Het zal een impact gaan krijgen op veel delen van je leven. Je gaat daarvoor persoonlijke doelen stellen waarmee je na de bootcamp, eventueel samen met je buddy’s van de 3-daagse, je vorderingen kunt concretiseren. Je krijgt strategieën om alternatieve breinactiviteiten uit te voeren die je kwaliteit van leven gaan verhogen. Uiteindelijk wordt je smartphone weer die vriend, niet de junk of dat duiveltje wat je leven beheerst.

Het Smartphone Libeation bootcamp betekent een echt camp, echt kamperen. Het meeste werk wordt in groepsverband verricht, je krijgt deskundige begeleiding en je hebt een persoonlijk werkboek waarin je doelen en voortgang voor jezelf bijhoudt. Er is ruimte voor ontspanning, het meeste ervan is ook onderdeel van het programma.

Je neemt je eigen kampeermiddel mee (tentje of niet al te grote caravan) voor 2 overnachtingen op een erkend groepskampeerterrein. Kookspullen kan je thuis laten want voor alle maaltijden wordt gezorgd. Op de camping is een zaal waar we het meest zullen verblijven voor het programma. Vanzelfsprekend neem je lekker zittende kleding mee, en wandelschoenen want er is 1 avond waarop we erop uit trekken. De tweede avond is Singing in the brain. (muziek dus).

Share with friends

Date and Time

Location

De Woensberg

Woensbergweg 5

1272 JP Huizen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved